Streaming af AB's kampe i 2. division.

Tegn 3 måneders abonnement og betal for 2, når du bruger: https://eb.dk/ab-fodbold.

Følg 2. division med Ekstra Bladet og køb abonnement til Ekstra Bladet+ så du kan se eller gense alle kampe. Køb via https://eb.dk/ab-fodbold. Så sparer du penge OG støtter din klub!

"Ekstra Bladet er først med nyhederne. Det ved danskerne, og derfor er der hver dag 1. mio. der læser og ser med. Ekstra Bladet er populær public service. Vi ved, hvad der optager danskerne og vi beskriver virkeligheden – på godt og ondt. Hver dag. Døgnet rundt. Vi elsker nyheder, underholdning og sport. Og vi elsker fodbold.

Derfor er vi glade for, at vi i samarbejde med Divisionsforeningen og 2. divisionsklubberne, kan give danskerne mulighed for at se alle kampe – hvor de vil og når de vil med Ekstra Bladet+. Ekstra Bladet+ er vores digitale abonnement der giver adgang til vores indhold der er for godt til at være gratis.

2. division er fodbold nedefra. Det er total lokalt og uden filter. Med partnerskabet giver vi klubberne og deres partnere en øget opmærksomhed, og vi giver fodboldfans over hele landet en mulighed for at følge med".