Endnu en sejr!

Indenfor få dage blev det til endnu en sejr til Akademisk Boldklub Gladsaxe. På denne solrige lørdag på udebane, vandt AB med 3-1 over Vanløse IF.

AB satte sig hurtigt på kampen, og de hurtige og sikre pasninger, gav ikke Vanløse meget plads til at skabe chancer. Selvom det var meget varmt, fightede AB-spillerne og kæmpede rigtig godt. Efter 20 min. spurtede Alberg Nørager op langs venstre kanten, og spillede bolden ind i feltet, hvor Rohde ikke fik rigtigt ram på bolden. Bolden røg videre til Emil Mygind, der køligt lagde bolden ind bag målmanden.

Der var et par chancer mere til begge hold. Vanløse forsøgte sig med nogle langskud, som dog gik pænt forbi ABs målmand Oliver Børner Thorup. Et meget flot saksespark fra en Vanløse-spiller havde fortjent en bedre skæbne, men røg tæt forbi ABs mål.

Efter et hjørnespark satte AB pres på, og flere AB spillere havde skud mod mål. Det sidste skud blev blokeret på målstregen af en Vanløsespiller med hånden. Det gav naturligvis et rødt kort til Vanløsespilleren og et straffespark til AB, som Sylle elegant lægger ind bag målmanden til føringen 2-0.

13 min. ind i 2. halvleg satte Emil Mygind et angreb i gang på midten, og afleverer til Seejou King, der sender bolden ind i målfeltet, hvor Rode kan score til 3-0.

En halv time senere var Oliver Børner Thorup kommet lidt langt frem på banen, og en Vanløsespiller tog chancen og skød direkte på mål. Den sad perfekt i hjørnet, og Vanløse reducerede til 1-3.

Inden dommeren fløjtede kampen af, var der debut til Amin Crncevic og Mads Møller Christensen.

Efter kampen sagde en glad cheftræner: ” I 1. halvleg er vi gode både på bolden og uden bolden. Vi lokker dem til at lave nogle fejl i opbygningsspillet ved at trække os en lille smule. Det lykkedes rigtig fint og vi skaber chancer på det. Samtidig når vi selv skulle bygge op, var opspillet bedre end vi længe har set. Vi er gode til at finde plads i mellemrummene, og det var de nødt til hele tiden at reagere på. Vi laver også nogle gode mål.

Vi kommer ind til 2. halvleg, hvor vi ikke måtte falde for langt tilbage på banen. Vi ville gerne spille kynisk, og spille bolden rundt, indtil de lavede et udfald. Så ville vi straffe dem ved en hurtig omstilling, og det lykkedes flere gange. De sidste 10 min. bringer de bolden frem, men det er ikke noget som giver os problemer og de skaber ikke de helt store chancer", slutter Patrick Birch Braune.

Næste kamp
Næste kamp er onsdag den 1. juli 2020 kl. 19.00 mod Helsingør på udebane. AB’s sidste kamp i denne sæson er lørdag den 4. juli 2020 kl. 14.00 mod HIK på Gladsaxe Stadion. Billetter skal købes i Shoppen på hjemmesiden
www.ab-fodbold.dk

Udskiftninger:
Tobias Noer - 45. min. - Karim El Haddouchi
Emil Mygind - 76. min. - Jonathan Dahl Bagger
Philip Oslev - 76. min. - Amin Crncevic
Frederik Ellegaard- 90. min. - Mads Møller Christensen

Advarsler
Adnan Corovic
Jonathan Dahl Bagger