Sommerstatus fra U17

Da corona-restriktionerne stille og roligt slap sit tag over de danske fodboldbaner i starten af juni-måned, var det samtidig tid til at kigge fremad for AB’s U17-trup. 03’erne blev sendt pænt afsted til U19-holdet, og vi stod klar til at tage imod den håbefulde og dygtige årgang 2005 fra U15.
Der blev kigget fremad imod den kommende sæson, og der skulle samles den stærkest mulige trup. Alle U15-spillere fik muligheden for at træne med og vise sig frem, inden truppen blev skåret til inden sommerferien. Det har været en hård og intens proces, hvor 05’erne har givet den gas og vist sig fra deres bedste side. Det er aldrig sjovt at skulle vælge mellem unge fodboldspillere, som alle drømmer om at drive deres fodbold til noget stort. Heldigvis vil der til den kommende sæson være en U17-2-trup, hvor der her vil være mulighed for at fortsætte sin udvikling i AB. Jeg glæder mig meget til et tæt og stærkt samarbejde med 2. holdet i den kommende sæson.

Udover den spændende 05-årgang, så har 04’erne også håndteret den seneste måneds transition rigtig flot. Der er utrolig meget talent og potentiale hos de spillere, som nu bliver 2. års U17-spillere. De har taget et stort ansvar for at byde 05’erne velkommen til truppen og både på og udenfor banen, er de gået forrest.

Vi fik med stor længsel spillet kampe igen, og det er blevet til nogle rigtig fine træningskampe imod B93, HIK og Taastrup U19. Der er mange positive takter, og i trænerteamet tror vi meget på, at vi går en rigtig spændende sæson i møde. En sæson, hvor vi fortsat skal optimere og forbedre vores træningsmiljø, så vi konstant kommer til træning for at dygtiggøre os og udvikle os – individuelt og som hold.

Vi starter træning op igen den 27/7 og allerede dagen efter har vi første træningskamp. Vores 4 planlagte træningskampe for opstarten til den kommende sæson er således:

  • Tirsdag d. 28/7 på hjemmebane imod HIK kl. 11:00
  • Lørdag d. 1/8 på udebane imod B93 kl. 11:30
  • Tirsdag d. 4/8 på udebane imod Hvidovre kl. 18:00
  • Lørdag d. 8/8 på hjemmebane imod Næstved kl. 12:00

Vi glæder os, som sultne løver på savannen, til igen at spille fodbold på Skovdigets bane 1, med alle de støttende forældre på tilskuerpladserne bag os.

På gensyn på Skovdiget til en fantastisk kommende sæson.

På vegne af Trænerteamet, AB U17 , Simon Andresen, cheftræner