Sergenten forlænger!

Nichlas Rohde, som første gang trak den grønne trøje over hovedet i forårssæsonen 13/14, har forlænget kontrakten med Akademisk Boldklub Gladsaxe.

Det er blevet til rigtig mange kampe i grønt for Rohde, som også er flittig målscorer. Det vigtigste mål han har scoret i sin AB-tid, må være målet til 3-3 i den sidste kamp i 13/14-sæsonen, som gav os en sæson mere i 1. division. Rohde har været en vigtig spiller i årene i grønt, og blev blandt andet topscorer i 14/15-sæsonen.

Cheftræner Patrick Birch Braune udtaler:

"Med Nichlas Rohde får vi masser af erfaring. Nichlas har prøvet ting på et højere niveau end vi er på lige nu, og det er gavnligt i vores trup med unge spillere. Rohde er den spiller med flest førsteholdskampe i truppen, og er efterhånden en integreret del af AB og den AB-ånd vi prøver at fremhæve. Rohde har en tendens til at lave vigtige mål når tingene spidser til, og dem får vi brug for i den kommende sæson."

Vi glæder os til mange mål i den kommende sæson og efterfølgende sergent-fejring.

Vi skal samtidig sige farvel til Armend Aslani og Simon Stage som stopper i AB. Vi ønsker dem al held og lykke i fremtiden.