Optakt AB mod Vanløse i Vanløse Idrætspark

Akademisk Boldklub Gladsaxe møder lørdag Vanløse kl. 15. 00 i Vanløse Idrætspark. Vanløse har 34 point og AB har 31 point, så der er lagt op til en tæt kamp. Vanløse tabte den sidste kamp med 0-3 i Jammerbugt. AB skal følge op på den gode kamp mod Avarta, som blev vundet 2-1.

Marcus Hørbye er tilbage i truppen efter overstået skade. Også i AB er der studenter, der lige er sprunget ud, og AB har givet fri, så de unge kan deltage i studenterkørsel og være med til at fejre det sammen med kammeraterne.

”Vanløse er en helt anden modstander end Avarta, siger cheftræner Patrick Birch Braune. De har gjort det godt, og har været rigtig gode defensivt. Det er et hold, der er godt organiseret. De har lige skiftet træner, så det er spændende, om det bringer noget nyt.

Vi har to unge spillere med, som ikke har været med før. Det er Amin Crncevic fra U17, og han har mulighed for at debutere sammen med Mads Møller fra U19.

Vanløse er en modstander, som vi skal have respekt for, men vi skal bare holde fast i vores eget udtryk”, slutter Patrick Birch Braune.

Nu er billetsalget åbnet til hjemmekampen mod HIK, lørdag den 4. juli kl. 14.00 på Gladsaxe Stadion. Gå allerede nu ind på hjemmesiden og køb din billet i shop’en.