AB vinder 2-1 over Avarta

På en rigtig lun sommeraften og et solbeskinnet Gladsaxe Stadion vandt AB her til aften med 2-1 over Avarta. På to flotte mål indenfor det første kvarter fik AB den bedste start. Efter en aflevering fra Sylle i det 8. min. bringer Jonathan Dahl Bagger AB foran 1-0 på et fint ryk ind over midten og en afslutning udefra dybt nede i modsatte hjørne.

Blot 6 min. efter er det Emil Mygind, der med en god aflevering, fra Tobias Noer kan bringe AB foran 2-0. Stillingen holdt til pausen. 9 min. ind i 2. halvleg tager Tobias Noer et stærkt løb op gennem banen, og bliver fældet. Det takserer dommeren til et direkte rødt kort. Der var chancer, men ikke flere mål til AB. Efter 31 min. scorer Oliver Carrara efter hjørne, og 2-1 blev kampens resultat.

Cheftræneren var glad efter aftenens kamp. ”Det var en dejlig sejr, og jeg synes, vi ser rigtig gode ud. Vi har genovervejet de ressourcer, vi har til rådighed bedst muligt. Der brød vi vores vante rammer lidt, og det synes jeg, vi løser rigtig flot. Vi spiller bl.a. med 3 mand i bagkæden. Det krævede mere koncentration, fordi det var uvant. Jeg synes, vi klarede det rigtig flot.

Vi spiller en god kamp lige indtil de får et rødt kort. Vi vil nu bygge videre på den periode, hvor vi virkelig dominerer. Den kamp gav os en succesoplevelse, vi vandt og vi scorede to mål, slutter Patrick Birch Braune.”

AB brugte alle 5 udskiftninger, og det gav debut til Lukas Koch, som gjorde et fint indhop.

Udskiftninger
Jonathan Dahl Bagger 57. min. - Frederik Ellegaard
Tobias Noer 57. min. - Karim El Haddouchi
Sylvester Seeger Hansen 67. min. - Frederik Christensen
Nichlas Rohde 67. min. -
Alessio Alicino 
Emil Mygind 86. min. - Lukas Koch
 

Advarsler
Tobias Noer
Adnan Curovic