AB er klar til kamp!

Nu kan vi allerede se frem til næste kamp, nemlig onsdagskampen mod Avarta. Kampen bliver spillet den 24. juni kl. 19.00 på Gladsaxe Stadion. Der er to tvivlsomme til kampen. Det er Yonas Nielsen og Marcus Hørbye, men ellers er truppen fit for fight.

Trænerteamet glæder sig til endnu en kamp og til gensynet med den tidligere AB-spiller Oliver Carrara. Avarta har tabt de to første kampe, men specielt i kampen mod Jammerbugt, var de mest i boldbesiddelse og sad på kampen. Avarta er et teknisk velfunderet og godt organiseret hold. Det bliver spændende at se, hvordan holdet løser den opgave.

”Vi skal stadig arbejde videre med det defensive og få lukket huller, og så skal vi ikke lukke så mange mål ind. Får vi gjort det kommer mange ting af sig selv. Vi vil få meget mere ro i vores spil og kan spille med tålmodighed. Det er jo rigtig er svært, når man hurtigt kommer bagud. Vi må ikke glemme, at vi har spillet nogle rigtig fine kampe, har holdt vores plan og tilmed lavet 6 mål – så vi skal sådan set bare få lukket af.
”Den tror jeg, vi kører hjem, for jeg er ikke tvivl om, at vi har et rigtigt godt hold med nogle dygtige spillere”, slutter Patrick Birch Braune.