Endnu en spillerkontrakt er forlænget.

Arbejdet med at sætte holdet til den kommende sæson er i fuld gang. Seneste underskrift er sat på aftalen mellem AB og Adnan Curovic. Adnan har spillet i Akademisk Boldklub Gladsaxe siden sæsonstart sommeren 2017. Før den tid var han bl.a. en sæson i Juventus på U17-holdet. Adnan har også en hel del ungdomslandskampe på CV'et fra U15-U19 landsholdet, og det er godt, at en spiller med sådan et CV og så stort et stort potentiale, nu vælger at forlænge aftalen.

Cheftræner Patrick Birch Braune giver disse ord med på vejen. ”Jeg så Adnan første gang, da AB’s U15 spillede mod BSF, og Adnan susede igennem på kanten og bankede et mål ind i AB’s netmasker. Siden har han udviklet sig, og har nu en masse erfaring også fra de sidste sæsoner i AB. Det kan vi sammen bygge videre på, og vi er rigtig glade for, at han er stadig vil være med hos os.

Adnan har rigtig mange færdigheder. Han er teknisk dygtig, han har fart og han er bevægelig. Han har et mindset, der i virkeligheden er ret offensivt, i forhold til han primært spiller stopper. Det så vi bl.a i kampen mod Brønshøj. Han har et potentiale, der sagtens kan udfyldes på andre positioner også. Han har flere kompetencer, som vi sammen skal have foldet ud. Adnan har allerede prøvet meget, men han har hovedet skruet rigtigt på, og han går ydmygt til opgaven” slutter Patrick.

Vi glæder os til at følge dig, Adnan.