Chancefattig uafgjort mod HIK i Gladsaxe

Af Niels Torp

 

(Gladsaxe) Det er sjældent, at de knap 300 tilskuere på Gladsaxe Stadion, har oplevet et opgør, hvor der var så få målchancer i begge ender. Derfor var det også i orden, at kampen endte 0-0 i 2.division oprykningsspil mellem AB og HIK.

Det skal dog siges, at det var gæsterne fra Hellerup, som havde det bedste chancer og de ramte blandt andet overliggeren i midten af 2.halvleg, ligesom AB`s målmand, Oliver Børner Thorup, havde et par fine redning. Han blev helt fortjent kåret til ”man of the match” af den lokale fanklub.

Det var et opgør, som tydeligt bar præg af, at der ikke var noget på spil for holdene – ud over æren ved en sejr. Både AB og HIK var begge placeret i midten af rækken, hvor oprykningen allerede var uden for rækkevidde.

 

Få målchancer

De første 45 minutter var ret tempofyldt, hvor begge hold forsøgte at angribe over kanterne, men den sidste afleveringer manglede adresse. Det var tydeligt, at mandskabernes forsvar var fysisk stærke og angriberne blev holdt i skak i begge ender.

I 2.halvleg var HIK det bedste mandskab, og efter 75 min. ramte Jagvir Sidhu overliggeren med et godt forsøg. Kort efter var det, Martin Andersen, HIK, som kom fri, men Oliver Bønner parrede med en god redning og kampen ebbede ud uden scoringer i opgøret.

AB udskiftede Seejou King efter 40 min. – på grund af skade – og Sylvester Seeger- Hansen kom ind. Senere blev Sebastian Elvang udskiftet med Tobias Noer, og endelig kom Anis Slimane på banen i stedet for Yonas Nielsen.

 

Oslev hædret

Philip Oslev fik overrakt blomster inden opgøret, da han blev kåret som ”årets spiller” af fanklubben.

Det var småt med lyspunkter hos de grønblusede, men Daniel Warmbach lyste op på midtbanen og vandt et hav en nærkampe. Desuden skal keepere Oliver Børner Thorup, også roses for en fin kamp med gode redninger og effektive indgreb i feltet.

På lørdag eftermiddag spilles sæsonens sidste kamp, hvor det gælder ”mosederbyet” på banen i Tingbjerg mod Brønshøj.