Sikker sejr mod Vanløse

Søndag eftermiddag tog Akademisk Boldklub Gladsaxe imod Vanløse IF.

Det var et AB mandskab, der var helt klar fra dommerens første fløjt. Bolden blev spillet flot rundt med masser af optræk til chancer.

Vi skulle frem til det 16. minut før det lykkedes at få bolde i nettet. Yonas Nielsen blev spillet fri, hans afslutning tog stolpen og røg ud til en fri Rasmus Tangvig, der scorede sikkert.

Derefter kom chancerne på samlebånd. I det 28. minut sparkede Yonas Nielsen der lige forbi mål fra fri position. I det 32. minut fik Jannick Skov en stor mulighed efter forarbejde af Rasmus Tangvig. 4 minutter senere var det Yonas Nielsens tur. Et hovedstød tæt under mål, men lige på Vanløse keeperen. Rasmus Tangvig fik en afslutning lige på målmanden efter indkast.

1-0  ved pausen, var 3-4 mål for lidt efter en meget flot første halvleg.

Anden halvleg startede mere lige, men med AB i kontrol. Der var mere spil midt på banen, uden de store optræk til chancer.

I det 76. minut kom Sylvester Seeger Hansen på banen i stedet for Sebastian Elvang, i det 84. minut Anis Ben Slimane i stedet for Yonas Nielsen og i det 87. minut Frederik Ellegaard ind i stedet for Lucas Petersen.

Vi skulle frem til det 84. minut før Vanløse viste tænder, men Brogaard var sikker sidste skanse.

Lucas Petersen lukkede kampen i det 87. minut med et flot spark op i hjørnet efter små-spil i feltet til 2-0.

Daniel Wambach blevet meget fortjent kåret til kampens spiller