Nederlag til Aarhus Fremad

Søndag eftermiddag tog Akademisk Boldklub Gladsaxe imod Aarhus Fremad i oprykningsspillets første kamp.

Turneringsstrukturen gør at pointforskellen er meget stor, så derfor er Akademikerne tvunget til at satse på at få de tre point i alle 11 kampe.

Det var Aarhus Fremad der kom bedst fra start. Med simple midler fik de presset AB forsvaret. Der blev sendt lange bolde op til deres store angribere, der vandt duellerne.

Det var da også Aarhus Fremad der fik kampens første chance i det 15. minut. Et uopmærksomt AB forsvar gjorde at et gennembrud i venstre forsvarsside og et indlæg til en helt fri angriber tæt under mål, blev sikkert sat ind med hovedet.

Det var som om at det fik akademikerne op i omdrejninger. Nærkampene blev vundet og spillet begyndte at flyde bedre. I det 25. minut var Yonas Nielsen tæt på at score efter Aarhus Fremad målmanden tabte bolden. Desværre kom en forsvarsspiller på tværs og reddede.

Det blev til masser af lige ved og næsten, men dog uden at blive rigtig farlige.

I det døende sekunder af første halvleg havde Aarhus Fremad en stor chance og det var kun fordi at Philip Olsen reddede på stregen at pause stillingen var 0-1.

Pausen benyttede trænerteamet til at skifte ud. Ud gik Daniel Wambach og Yonas Nielsen, på banen kom Anis Ben Slimane og Rasmus Tangvig.

Det var som om at det gav noget energi og specielt Anis viste kreative takter. 

Bedst som tilskuerne sad og ventede på en udligning kom Aarhus Fremad på 0-2 efter endnu et indlæg til en helt fri angriber.

Armend Aslani kom på banen istedet for Sylvester Seeger Hansen, og han skulle ikke bruge mange minutter for at komme på tavlen. Et frispark lidt uden for feltet blev sparket i kassen til 1-2.

Resten af kampen blev et massivt AB pres med lfere gode muligheder til både Anis og Sebastian Lassen, men desværre kom bolden ikke i nettet, og slutresultatet blev 1-2.