Sejr i Mosederbyet

Lørdag tog Akademisk Boldklub mod rivalerne fra Brønshøj Boldklub. Kampene lever altid sit eget liv og denne var ingen undtagelse.

De to fangrupper gjorde deres ypperste til at det blev en fantastisk stemning for de næsten 1000 fremmødte tilskuere.

Michael Madsen havde valgt følgende til start 11.

 

                                       Brogaard

Oslev           Olsen                           Lassen               Clausen

                                            Olsen

Skov            Elvang                          Seeger               Tangvig

                                         Nielsen

Det blev en livlig start på kampen hvor bolden blev sat på spil i dueller. Det var Brønshøj der slap bedst afsted i spillet. De var mest på bolden, fik sendt en masse indlæg ind i feltet til duel. AB forsvaret anført af Philip Olsen og Sebastian Lassen stod fint imod uden at give de helt store chancer væk.

Det var dog Brønshøj der fik halvlegens største chance i det 22. minut, men Tobias Brogaard i målet havde en super redning efter hovedstød fra Brønshøj angriberen.

Som halvlegen skred frem, kom AB Gladsaxe mere og mere på bolden, dog uden at skabe de helt store chancer.

Til 2. halvlegs start fra kom Lucas Petersen på banen i stedet for Sebastian Elvang.

Inden publikum var kommet på plads, var kampen nærmest afgjort. Først scorede Matti Olsen en vanvittigt flot mål i det 46. minut til 1-0 og allerede minuttet efter scorede Jannik Skov Hansen det til 2-0 efter oplæg fra Yonas Nielsen.

Det løsnede op for AB mandskabet. De satte sig på spillet og fik sendt mange flotte angreb afsted.

I det 67. minut kom Daniel Wambach på banen i stedet for Rasmus Tangvig.

Wambach var med i et flot angreb allerede minutterne efter. Efter godt spil landede bolden hos Jannik skov, der to et par træk og sendte bolden afsted mod hjørnet, men desværre ramte den undersiden af overliggeren og røg i spil igen.

8. minutter før slutføjt kom Anis Ben Slimane på banen i stedet for Sylvester Seeger Hansen, der havde kæmpet og spillet som en fornøjelse.

Mod slutningen af kampen satsede Brønshøj kun på lange bolde som AB forsvaret fint forsvarede sig mod, så slutresultatet blev fortjent 2-0.