Sejr på 2-1 over Brønshøj

Akademisk Boldklub Gladsaxe vandt i dag 2-1 over Brønshøj efter 1-1 ved pausen. Efter ½ time kommer AB bagud 0-1 på et ganske flot skud fra distancen efter, at der blev givet alt for meget plads på fløjen. Tæt på pausefløjtet spillede Bio bolden meget snævert på tværs af banen til Simon Holden, der spiller videre til Philip Oslev. Philip tager et par træk og sender bolden ind i feltet, hvor Bio kommer spurtende og kan sende bolden i netmaskerne til udligning 1-1 ved pausen.

Knap 5 minutter ind i 2. halvleg spiller Frederik Ellegaard kækt bolden udenom Brønshøjs forsvar, og bolden lander præcist hos Frederik Christensen, der tager spurten mod mål og scorer til 2-1. AB figtede sig gennem resten af kampen, og AB gav kun få chancer. I den modsatte ende kunne AB have lukket kampen med endnu en scoring.

Brønshøj forsøgte med et pres for udligning de sidste minutter, men det virkede som om, de var for trætte, for det blev aldrig så farligt, så der blev scoret. Ikke meget mere at sige om den kamp - nå jo en underfundig dømt kamp.

"Det er en sindsyg dejlig sejr over Brønshøj her i Tingbjerg i dag. Vi mødte alt det, vi havde ventet og vi vidste også, at det ikke ville blive nogen køn kamp. Vi vidste, at vi skulle igennem en masse diversitet lige fra, at vi får 7 bolde til opvarmningen, hvoraf de 3 var flade og de 4 var brugbare. Det kunne vi tage med et smil. Vi vidste, at vi skulle arbejde rigtig hårdt for at være med i kampen. Det kom vi rigtig godt igennem og vi får også en fortjent sejr i dag.
Sådan en sejr betyder meget for de af vores unge spillere, der er børnefødte i klubben, og de spillere der er kommet til, mærker det fra dem og mærker stemningen. Så det var 18 mand i dag, der var fuldstændig indstillet på at vinde kampen, så alle på og uden for banen kunne få en dejlig lørdag eftermiddag", sagde cheftræner Patrick Birch Braune. 

Ud gik:
Emmanuel Bio
Tobias Noer
Sylvester Seeger Hansen
Frederik Ellegaard

Ind kom:
Mathias Kisum
Marcus Hørbye
Momo Fanye Toure
Emil Mygind