Sejr til sidst!

Akademisk Boldklub Gladsaxe vandt i dag med 3-2 over Skovshoved IF. En dramatisk kamp hvor, AB kommer foran 1-0 på et drømmespark af Frederik Ellegaard og hvor Sylvester Seeger Hansen kort tid efter brænder et straffe. Efter knap ½ times spil sender Frederik Christensen et indlæg ind i feltet, hvor Mathias Kisum kan gøre det til 2-0, som AB kan gå til pausen med.

Meget kort ind i 2. halvleg får en Skovshoved-spiller bolden foræret på en fejlagtig tilbagelægning og kan reducere til 1-2. En fejl ude på banen fører til, at der bliver begået straffe, hvor Skovshoved kan udligne til 2-2.

I dommerens overtid lykkes det at hive en fortjent sejr i hus med et rigtig godt skud af Emmanuel Bio.

 

”Vi får i dag 3 rigtig dejlige point og rigtig vigtige point. 1. halvleg var rigtig fin, og vi sætter os stort set på set hele. Vi truer nogle rum, som vi havde forberedt os på, og det går i virkeligheden lige efter bogen. Vi fører 2-0 og har brændt et straffespark. Vi har haft store chancer, så der skulle kampen have været lukket og slukket.

Vi starter 2. halvleg med, at 1. gang vi skal bygge op, så bliver der lavet en personlig fejl, som bliver straffet. Det giver dem en del momentum, og de kommer også på 2-2- efter, at vi begår straffe efter en fejl ude på banen. Spillerne skal herefter arbejde mentalt med, om de skal stå fast og følge vores gameplan eller de skal blive frustrerede. Stor cadeau til drengene, at de ikke bliver frustrerede selv om der var nok at blive frustreret over. Efter at have mistet en 2-0 føring, så holder vi hovederne kolde. Vi gliver ikke i den fælde, og det er rigtig stærkt. Så synes jeg, vi igen tager over de sidste 25 min. og vinder fortjent set over hele kampen. Vi scorer til sidst, men har flere store chancer inden da i slutfasen. Så længe vi er strukturerede, så var der niveauforskel i dag. Stor ros til spillerne - der blev arbejdet virkeligt hårdt gennem hele kampen, slutter cheftræner Patrick Birch Braune.

Ud gik:
Mathias Kisum
Lucas Koch
Rasmus Grosen
Tobias Noer
Frederik Christensen

På banen kom:
Emmanuel Bio
Simon Holden ind
Albert Nørager
Emil Mygind
Momo Fanye Toure

Næste kamp er lørdag den 17. oktober 2020 kl. 15.00 mod Brønshøj i Tingbjerg.