Videre i pokalen på mål af Sylle og Kisum

Akademisk Boldklub Gladsaxe måtte i dag ud i forlænget spilletid i 2. runde af Syd Bank Pokalturneringen. Der skulle et straffespark og en udvisning til, før AB fik taget hul på scoringerne.
Ved pausen var stillingen fortsat 0-0, og med regnen silende ned, var det ikke den bedste kamp, som publikum havde set. Der gik kun 4 min. i forlængelse, før der blev begået straffespark mod Mathias Kisum, der blev holdt i armen efter et langt og sejt løb mod mål. Dommeren valgte også at give rødt kort til Allerød-spilleren, og Sylvester Seeger-Hansen skød sikkert bolden i mål.
Kun 7 min. senere bliver der tacklet frem og tilbage i AB’s forsvar, og bolden ender tilfældigt hos en Allerød-spiller, der lige uden for feltet sender et rigtig godt skud afsted uden chance for Oliver Børner Thorup, der vogtede målet i pokalkampen.

8 min. senere tager Mathias Kisum igen et langt løb mod mål, hvor han sikkert sender et skud afsted til føringen og slutresultatet 2-1.

 
”Det var ikke det kampforløb, vi havde håbet på. Vi var en del idéforladte og manglede en snært i mange af de ting, der foregik. Vi var en lille smule nervøse i at tage beslutninger og tage initiativ. Det blev svært mod et meget afklaret Allerødhold, som virkelig fightede og kæmpede. De var afklarede i det, de gjorde og den måde de vil spille fodbold på. Så stor ros til dem - de gjorde det svært for os.

Men man skal aldrig tage noget fra en sejr, og vi er i bowlen til næste lodtrækning. Vi lever stadigvæk i pokalen, og set med Gladsaxe-øjne er det lidt sjovt, at vi sidst i pokalen vandt over Ishøj, der har slået Værebro Boldklub ud af pokalen, og i dag vinder vi så over Allerød, som har slået Gladsaxe Hero ud”, siger cheftræner Patrick Birch Braune.


Har du lyst til at læse mere om kampen, så gå ind på
https://ligabold.dk

 

Ud gik:

Jonathan Dahl Bagger

Emil Mygind

Karim El-Haddouchi

Lucas Koch

Momo Fanye Toure

Emmanuel Bio

 

På banen kom:

Mathias Kisum

Simon Holden

Tobias Noer

Marcus Hørbye

Frederik Christensen

Frederik Ellegaard