Rapport fra U17 og U19 kampene

ABs U17 og U19 hold var i weekenden i kamp mod Nykøbing FC.
U17 holdet var i kamp først. Det blev til en overbevisende sejr til AB på 6-1. Holdet var meget veloplagt, og søgte revanche efter sidste weekends nederlag mod B93. AB åbnede kampen med en scoring af ligaens topscorer David Stückler efter 23 minutters spil. Dette var også det eneste mål i halvlegen. Anden halvleg bød på en målfest. Nykøbing startede med en scoring efter 49 minutter, men de nåede aldrig ind i kampen igen, da AB scorede i 50. minut. Derefter blev Nykøbing straffet. AB scorede i 61. og 62. minut til stillingen 4-1. AB udbygger føringen yderligere med mål i 71. og 74. minut til slutstillingen 6-1.

U19 holdet var efterfølgende i kamp. Nykøbing kom godt ud af starthullerne med en scoring efter blot 11 minutters spil. AB får udlignet lige inden pause på et straffespark og går til pause med stillingen 1-1. Anden halvleg var en tæt affære, hvor det ikke blev til de helt store chancer. AB får dog scoret til 2-1 i 76. minut og lukker kampen helt i de døende minutter med en scoring til 3-1. Det var U19 holdets første sejr, og spillerne er uden tvivl glade for at få sejren i hus.

Vi ser frem imod næste weekend, hvor vi forhåbentlig kan få lige så succesfulde kampe med point til vores mandskaber, og cheftrænerne giver disse ord med på vejen:

Simon Andresen, U17 cheftræner
Det er super fedt med en god sejr. Nykøbing er, som jeg sagde sidst, et hold som vi skal være bedre end. Vi skulle sørge for at matche deres attitude og mentale tilgang. Det synes jeg, vi gjorde rigtig godt. Vi er egentlig bedst i 1. halvleg, synes jeg. Vi har utroligt mange store chancer, hvor vi kunne have været foran med 3-4 mål. Vi giver dem ingenting, og kører dem egentlig rundt. De får så et ærgerligt mål i starten af anden halvleg, men vi får fortjent føringen igen hurtigt efter. Derefter lukker vi kampen fuldstændigt, hvor vi er gode på hele banen og får scoret på vores chancer. Alt i alt er det en god sejr imod et hold, som vi skal kunne slå.

Dennis Simonsen, Head of coaching, U19
Vi fik et godt resultat i sidste uge mod B93, og det skulle vi selvfølgelig ud at følge op på. Jeg har også snakket med spillerne om den proces, som vi har sat i gang, hvis vi præsterer over tid, så skal der nok komme point. Vi havde egentlig forventninger om, at Nykøbing var et hold, som vi ville være i stand til at spille fodbold med. Vi havde en svær start, hvor de kommer foran efter 11 minutter, men vi får udlignet kort før pausen og går egentlig til pause med en god fornemmelse. Ingen af holdene væltede sig i chancer, men vi får lavet nogle gode indskiftninger og får lukket kampen i de døende minutter. Stor ros til spillerne for at blive ved med at tro på det og kæmpe for det. Det er selvfølgelig altid dejligt med en sejr og meget forløsende for holdet. Spillerne var også meget glade efter vores første sejr, så nu skal vi fortsætte med gode træninger og så forhåbentlig fortsætte i næste weekend.