Akademisk Boldklub Gladsaxe - VSK Århus

VSK Aarhus vinder 2-3 på Gladsaxe Stadion

Akademisk Boldklub Gladsaxe startede med følgende 11 spillere:

Børner

Oslev, Curovic, Hørbye, King

Warmbach, Seeger-Hansen

Mygind, Noer, Rohde

Nielsen

På bænken sad:

Fischer, Dahl Bagger, Holden, Nørager, Ellegaard, Haddouchi og Christensen

 

Akademisk Boldklub starter bedst ud, og kampens første chance falder også til os efter blot 3’ minutter. Men efter 8’ minutter bringer VSK sig foran. Det kommer fra en situation hvor VSK ikke virker yderlige farlige, men formår alligevel at få spillet bolden over til deres nummer 17 som sparker et indlæg ind til deres nummer 10 som header bolden flot ind bag Børner. 0-1.

Akademikerne lader sig ikke slå ud af målet og stresser ikke. Vi holder os til planen og spiller bolden tålmodigt rundt. VSK står desværre rigtig godt defensivt og vi har svært ved at spille os igennem deres forsvarskæde. Derfor presser vi højt, med mange spillere. Det medfører dog til en omstilling i det 37’ minut til VSK, der fanger AB med et overtal af spillere. Bolden lander hos deres nummer 10, der får scoret sit andet mål i kampen til 0-2.

6 minutter senere opstår den samme situation. VSK får skabt et overtal på vores banehalvdel. De spiller bolden langs venstre side, og VSK nr. 22 får sparket bolden bag Børner til 0-3.

Der var brug for ændringer i 2. halvleg og derfor bliver Mygind skiftet ud med Christensen og Noer bliver skiftet ud med Ellegaard.

Vi kommer stærkt ud til 2. halvleg! Vi spiller bolden hurtigere rundt i egne rækker og bolden bliver spillet hurtigere opad. Christensen modtager en aflevering oppe i venstre side af banen, her ser han Nielsen fri i feltet og ligger bolden til perfektion til Nielsen der sikkert sparker den ind til 1-3 efter 49’ minutter.

AB er tændte efter målet og kommer nemmere til chancer end vi gjorde i første halvleg. Efter 61’ minutter bliver Hørbye skiftet ud med Nørager. Vi kommer til chancerne men VSK’s målmand står en rigtig flot kamp. Efter 85’ minut laver VSK’s nr. 7 et rigtig grimt frispark på Oslev, og deres nr. 7 modtager hans andet gule kort og bliver derfor udvist. Frisparket løber Børner op og tager og han sparker et verdensklassefrispark ind bag VSK-målmanden. 2-3 i det 86’ minut.

Vi har nogle chancer i de sidste minutter, men VSK-målmanden står, desværre for os, en fremragende kamp. Kampen ender 2-3 til VSK Aarhus. Tusinde tak til de 259 tilskuere der mødte op på stadion. Vi håber at se jer igen, næste gang!

 

Kampreferat på Gladsaxebladet: https://www.gladsaxebladet.dk/2019/09/maalmandsmaal-i-dramatisk-nederlag/