Emil Mygind forlænger

Emil Mygind tager springet fra U19 til 1. senior.

En af vores unge drenge fra U19, Emil Mygind, er ny mand i førsteholdstruppen når spillerne møder ind efter ferie i starten af juli.

Emil er en meget teknisk dygtig spiller, som primært er at finde i rollen offensiv midt eller angriber. I den forgangne sæson har han været ekstremt målfarlig, hvor det er blevet til hele 18 mål og et hav af assists i 26 kampe i den netop overståede U19-sæson, hvor vores unge drenge flot vandt U19 Divisionen. De 18 mål var nok til en 5. plads på topscorerlisten og nr. 2 på den interne topscorerliste, hvor Frederik Christensen scorede tre mål mere.

De 18 mål i sæsonen var alle flotte, men der var alligevel to af dem som var ekstra spektakulære. Emil formåede nemlig at score fra midterlinjen ikke bare én gang men hele to gange! Først mod FC Roskilde, som du kan se i klippet, og igen mod Viborg i den sidste kamp.

Emil Mygind trænede i foråret med  U19 landsholdstruppen. På billedet ses han på vej ud til DBU træning sammen med Alessio Alecino fra U19 holdet.

Emil kom til AB fra Jonstrup IF som U13-spiller og har siden fået nettet til at blafre på Skovdiget utallige gange. I Jonstrup IF spillede han i øvrigt på hold med Jonathan Fischer, og de to har sidenhen fulgtes ad op gennem ungdomsholdene i AB.

Emil har allerede fået debut på 1. senior, da han fik en håndfuld minutter mod IF Lyseng d. 7/4 2018. Forhåbentligt bliver det til mange flere minutter og ikke mindst mål i den kommende sæson.

Velkommen på 1. senior, Emil!

I samme ombæring siger vi farvel til Nicolai Clausen og Lucas Petersen, som begge fortsætter på den anden side af mosen, i Brønshøj. Vi takker dem begge for deres indsats i AB, som har budt på vilje, fight, flotte mål og et par enkelte kort. Held og lykke til dem.