Slagen om mosen blev vundet

3 sejre ud af 3 mulige mod Brønshøj er status efter sidste kamp i sæsonen.

Akademisk Boldklubs nye træner Patrick Birch Braune stod for dagens kamp og fik en flot debut. 

Kampen blev udskudt flere gange pga. lyn og torden. Men kl 15.45 blev der endelig fløjtet op.

Det blev en hektisk og chancerig første halvleg. AB kom først foran efter et indlæg blev rettet af og resulterede i et selvmål. Brønshøj kom dog hurtigt igen og den tidligere AB ungdomsspiler Casper Jensen gjorde det til både 1-1 og 2-1 til Brønshøj. Oliver Børner i målet stod flot i første halvleg. 

Pausen blev brugt fornuftigt, der blev rettet lidt til og skiftet spilsystem. Det gav et helt andet udtryk i 2. Halvleg. AB’erne kom ud målrettede og med tro på sejr. Anis Ben Slimane viste prøver på sine evner og laver et flot udlignende mål. Anis satte sin oppasser med et par smarte træk, for så at runde Brønshøj målmanden og ligge den i tomt mål fra en spids vinkel. Svend Gehrs ville nok have kommenteret med ”Det er genialt dét der”.

AB var ikke færdige. Marcus ”Spiegi” Hørbye og Frederik Ellegaard blev sendt på banen. Frederik Ellegaard skulle ikke bruge lang tid og på en sine første berøringer gjorde han sig til matchvinder og scorede til 2-3 til uglerne. Med godt 15 min tilbage kom også U19 anfører Simon Holden på banen og var med til at holde føringen hjem.

En flot 2. Halvleg sikrede en sejr og en god start til vores nye Cheftræner Patrick Birch Braune 

Akademisk Boldklub Gladsaxe slutter på en 5. plads i 2. Divisions oprykningsspil.

Stort tak for den flotte opbakning fra alle de AB supportere som dannede en flot ramme.

Foto: Dennis Børner