Lys forude for AB Gladsaxe

På et rækkemøde her i eftermiddag har AB tilsluttet sig en model fremført af Divisionsforeningen over for 2. Divisionsklubberne som medfører at den nuværende stilling fastfryses i grundspillet, og at der fortsættes direkte til gennemførelse af 6 slutspilskampe. Det har været et langt meget anstrengt forhandlingsforløb op til i dag med mange forskellige meningstilkendegivelser, som primært skyldes klubbernes mange forskelligheder, hvorfor Divisionsforeningen har måtte skære igennem i dag, siger ABs bestyrelsesformand Torben Oldenborg.

 

AB har selv i hele forløbet ønsket at spille så meget fodbold som overhovedet muligt frem for at få en skrivebordsafgørelse om op- og nedrykning som nogen jo har antydet som en model. Vi har i AB også tilbudt at spille hele sommeren samt at spille mange midt uge kampe for ABs del, hvis det ville kunne hjælpe Dansk Fodbold til at komme i mål med nogle gode løsninger, fremhæver Torben Oldenborg.

 

Nu er der en løsning på bordet. Det er måske ikke den bedste løsning for alle, men dagens møde var nødvendigt og rigtigt godt og konstruktivt, og denne løsning har i dag nydt stor opbakning fra et overvældende antal klubber, og det er særdeles positivt. Nu glæder vi os i AB til at komme i gang igen, vores spillere tripper derhjemme ved vi, men det er selvfølgelig fortsat en afgørende faktor at regeringen slipper 2. Division fri igen her d. 8. juni, afslutter Torben Oldenborg.

 

Vi glæder os rigtigt meget til forventeligt at komme i gang igen, desværre nok uden tilskuere, men vi vil gøre alt for at få sikret nogle gode liveoptagelser af kampene via Ekstra Bladet både ude og hjemme så alle vores fans kan følge holdet alligevel. Det er måske værd at købe et EB ++ abonnement med rabat via ABs hjemmeside, så støtter man klubben samtidigt med 10% af abonnementsprisen. Men husk kun via linket derfra modtager AB kommission.