Lukas Giessing på Færøernes U21 landshold

AB’s færøske U21 landsholdsspiller Lukas Giessing fortæller:

”Vi har været samlet på Færøerne for at spille to U21 EM-kvalifikationskampe. Den ene mod Israel og den anden mod Nordmakedonien. Den første kamp mod Israel vinder vi 3-1, hvor jeg starter på bænken og kommer ind. Vi spiller en rigtig god kamp mod et hold, som vi tabte til sidste år. Et hold der også har spillet uafgjort mod Spanien. I den 2. kamp spiller vi mod Nordmakedonien, som har et rigtigt godt hold med virkelig gode spillere. Den kamp taber vi desværre 1-2, selv om jeg synes, at vi var det bedste hold.
 
Alt i alt var det en rigtig god tur. Vi har lige fået ny træner og det ser rigtig godt ud. Det er et meget spændende projekt, der er gang i oppe på Færøerne omkring U21 landsholdet. Vi samles allerede igen i næste måned, hvor vi skal møde Spanien og Montenegro.

Jeg har nu spillet 6 kampe og jeg er startet inde i de 4 kampe, så jeg er godt tilfreds. Så jeg regner med at få en fast plads. Om jeg så også starter inde hver gang, er op til træneren. Grunden til at jeg ikke startede inde i den første kamp mod Israel var, at jeg havde problemer i baglåret. Det var jo også tilfældet i AB’s første kampe”.

Nu gælder det AB for Lukas. Han håber meget, at han kan spille sig på AB’s hold og måske allerede få spilletid på lørdag mod KFUM Roskilde.