Brønshøj - AB Gladsaxe endte 4-4

AB Gladsaxe spillede i dag 4-4 i Mosederbyet på Tingbjerg Idrætsanlæg. Kampen var den første af de 6 slutspilskampe efter den lange pause. Det blev en kamp mellem to hold, som begge ligger i midten af tabellen og derfor ikke har de store chancer for at rykke op i 1. division i denne sæson.


Til kampen havde cheftræner Patrick Birch Braune valgt følgende startopstilling:

16. Jonathan Fischer
3. Philip Oslev
20. Marcus Hørbye
5.
Adnan Curovic
19. Albert Nørager
18. Simon Holden
6. Daniel Warmbach
8. Tobias Noer
9. Emil Mygind
26. Frederik Christensen
11. Yonas Nielsen


AB Gladsaxe lagde godt ud og sad på spillet det meste af 1. halvleg. AB viste mest initiativ og energi, og indenfor de første 20 minutter, havde AB hele 3 chancer, som burde være omsat til mål. 
På trods af de mange chancer og AB der sad på spillet, kom Brønshøj efter 27 min. foran 1-0 på et mål af Kevin Beckmann Timm efter en fejl i AB’s opspil. Otte minutter efter blev det 2-0 til Brønshøj efter et indlæg, hvor Kevin Beckmann Timm stod helt fri foran et løst forsvar og kunne heade bolden i mål.

Umiddelbart før pausen reducerede Markus Hørbye til 1-2 efter et perfekt indlæg fra Emil Mygind.


Før start af 2. halvleg blev Simon Holden og Emil Mygind skiftet ud, og Sylvester Seger Hansen og Frederik Ellegaard kom på banen.
To minutter ind i 2. halvleg kom vel nok dagens flotteste detalje, da Adnan Curovic bryder et Brønshøj angreb lige udenfor AB’s straffesparksfelt. Han løber en hel banelængde med bolden og spiller Frederik Ellegaard, der lægger bolden ind i Brønshøjs straffesparksfelt, hvor Adnan Curovic kommer spurtende og udligner til 2-2.


Brønshøj bringer sig foran 3-2 i det 51. minut. Ti min. senere bliver Yunas Nielsen erstattet af Nichlas Rode. Efter 72. minutters spilletid erstatter Karim El-Haddouchi Daniel Warmbach.AB udligner på et Brønshøj selvmål. Efter 78 minutter bliver Noer udskiftet og Alessio Alicino kommer på banen til sin debutkamp og gjorde et fint indhop. 


AB Gladsaxe kommer foran 4-3 i det 82. minut, hvor Nicklas Rode følger op på et skud på stolpen fra Frederik Christensen. Brønshøj når endnu en scoring i kampen, der ender 4-4.


Assistenttræner Stefan Payberg Larsen udtaler umiddelbart efter kampen: ”Det er meget blandede følelser, vi står med nu. Vi dominerer kampen den første halve time, og følger vores gameplan. Så smider vi et mål væk, og så får de et til. Så er det svært.
Heldigvis får vi et mål lige før halvleg, og vi får en god snak i pausen. Alle har en god fornemmelse af, at der er noget at komme efter.
Vi får en tidlig udligning og dominerer igen spillet. Så får vi en omstilling imod os, og så er det os, der skal jagte. Vi får udlignet ved et selvmål, og vi har flere chancer, men så står vi og sover i forsvaret på et hjørnespark.

Vi er fint tilfredse med præstationen generelt, men føler at vi kunne have fået 3 point. Vi følger vores gameplan og får brugt vores udskiftninger planmæssigt og holder tempoet i kampen.
Når vi laver 4 mål, så skal vi ikke være tilfredse med uafgjort, slutter Stefan Payberg Larsen”.