Et godt point!

Akademisk Boldklub Gladsaxe og Næstved IF spillede i dag 0-0 på Gladsaxe Stadion i 2. division. Umiddelbart et rigtig godt resultat, men skulle der have været en vinder, så måtte de 3 point gå til AB Gladsaxe.

Næstved lagde sig højt på banen fra kampens start, og pressede op med flere mand. AB spillede sig fint igennem det pres gennem hele kampen. En rigtig god og disciplineret indsats mod et fysisk stærkt hold, som dog ikke spillede sig frem til de helt store chancer. AB matchede i mange situationer Næstved fysisk, og kom Næstved endelig igennem, var Fischer klar i målet. AB kom dog heller ikke frem til de helt store chancer.

AB havde ændret lidt i startformationen. Adnan Curovic var rykket frem på den defensive midtbane, hvor han sammen med Simon Holden dannede en solid akse. I bagkæden var Marcus Hørbye tilbage, og sammen med Christian Enemark blev der lukket godt af.

Der var gennem hele kampen god energi og fremdrift, og selvom det ikke blev til scoringer, så var det et godt point, der blev hentet i dag på Gladsaxe Stadion. Næstved tog hjem med 5 gule kort, mens AB ingen fik.

”Her umiddelbart efter kampen kan vi godt være lidt ærgerlige over, at vi ikke får alle tre point. Det er langt hen ad vejen en meget lige kamp. Vi spiller mod et hold med et voldsomt fysisk tryk. Det har vi tidligere haft rigtig svært ved at stå i mod. Vi lykkes i store dele af kampen med at spille på vores præmisser. Det er rigtig betryggende i forhold til de fremtidige kampe”, slutter cheftræner Patrick Birch Braune.

Trænerteamet havde til dagens kamp valgt følgende startopstilling:
Jonathan Fischer
Adnan Curovic
Christian Enemark
Lucas Koch
Rasmus Grosen
Simon Holden
Albert Nørager
Marcus Hørbye
Sylvester Seeger-Hansen
Frederik Ellegaard
Lucas Koch

Ud gik i 2. halvleg:
Albert Nørager
Rasmus Grosen
Frederik Ellegaard
Frederik Christensen

Ind kom i 2. halvleg:
Philip Oslev
Jonathan Dahl-Bagger
Emmanuel Bio
Momo Fanye Toure