AB Gladsaxe missede igen 3 point

AB Gladsaxe har siden i sommer været hyppigt på rov hos dagens modstander og der er da heller ikke nogen tvivl om at det var et AB hold i favorit rollen. Der skulle gerne tages 3 point, men som set før, var det tæt på, men sluttede med 1 point. 

Akademisk Boldklub Gladsaxe stillede op med følgende:

Tobias Brogaard

P. Oslev-P. Olsen-S. Lassen-S. King

M. Bøge Olsen

R. Tangvig-S. Elvang-L. Pedersen-J. Skov

N. Rohde

Det var i hyggelige og uhøjtidelige rammer Skovshoved bød på. Det var masser af solskind og det var lovende for en god fodboldkamp.

Det blev det svære aldrig den store oplevelse spilmæssigt. Begge hold kæmpede med at sætte pasninger sammen. Det blev ikke til det flotte spil, men det blev til masser af fight og dueller. 

Der blev lagt hjerte i alle dueller og det blev da også efter et par dueller og en nedfaldsbold at første scoring ville komme. Efter et AB hjørnespark i 16’ minut hopper den frem og tilbage, bliver halvclearet af Skovshoved og bragt tilbage i feltet af AB og til sidst lagt af til Matti Bøge Olsen, der føler den op i hjørnet med venstrebenet.

Anden halvleg lignede første. Men udfaldet var bare modsat. Efter et Skovshoved hjørnespark i 76’ minut bliver den ikke clearet og Skovshoved kan udligne på en bold, der løber på tværs af feltet. 

Efter scoringen kom der en trods reaktion og AB’erne var tæt på. Men scoringen kom aldrig. AB’erne måtte derfor nøjes med 1. Point.