Forårspremiere mod FC Sydvest

Ventetiden er snart forbi!
På søndag d. 8 Marts kl 15:00 tager vi imod FC Sydvest i forårsæsonens åbningskamp. En kamp på Gladsaxe Stadion som vi har set frem til siden vi mødte ind på Skovdiget første gang efter vinterpausen. 

Kampen på Søndag bliver kulminationen på en god opstart. Der er blevet dykket ned i spillestilen og der er tilføjet nogle facetter i spillet som vi ikke havde i efteråret. Udover det, har resultaterne op til nu været tilfredstillende og fysisk er truppen hvor de bør være. 

Vi åbnede ligeledes efterårssæsonen i 2019 i en kamp mod FC Sydvest. Her stod Nichlas Rohde for kampens eneste mål i en 1-0 sejr som var tæt og intens. 
FC Sydvest kommer med garanti efter revanche og med forstærkninger på både spiller- og trænerposter, er der lagt op til en kamp om vigtige point. 
Aktuelt set er FC Sydvest placeret som nr. 10 i 2.division Vest med 15 point i 16 kampe. 

Vi går ud til premieren med en forventning om at vi kan spille kampen på vores præmisser. 
En af de primære fokuspunkter vi har haft i opstarten, er at have modet og viljen til at tage styringen på kampene. At være modne i vores opbygningsspil kommer til at være essentielt, da vi konstant skal være bevidste om at FC Sydvest vil vente på omstillinger. 
Når dette er sagt, skal vi også spille efter hvad forholdene tillader os og det eneste der er for øje er 3 point. 

Målet for sæsonen er oprykningsspillet og forhåbentlig tager vi et skridt mod dette på Søndag.

Tobias Noer og Lukas Giessing er ikke med på Søndag, ellers er den fulde trup kampdygtige og skadesfri.  

Vi ses på Gladsaxe Stadion til kampstart kl 15.00!