1-2 nederlag i forårspremieren

I går bød vi for første gang i år velkommen på Gladsaxe Stadion i sæsonstarten mod Fc Sydvest 05. 

Desværre skulle det ikke blive kulminationen på en ellers rigtig god opstart og vi måtte sande et 1-2 nederlag i en kamp som vi spillemæssigt sad på langt henad vejen. 

Kampen blev lagt hårdt ud med en masse dueller og vi sætter os på besiddelsen fra start. Specielt vores 2 stoppere, Hørbye og Nørager er meget på bolden og Fischer bliver taget godt i brug. Allerede efter 5 minutter er Mygind tæt på at møde et flat indlæg fra højre, som dog bliver brudt i sidste øjeblik af Sydvests målmand. 
Uden at Sydvest har set farlige ud tilkæmper de sig et frispark i det 13. minut et stykke fra feltets bue efter et langt målspark. David Easter kvitterer med 0-1 scoringen på et flot frispark, uden reel chance for Jonathan Fischer. 
Selvom vi har en del afslutninger herefter, bliver kampen herefter lidt mere rodet end hvad planen var. Vi forsøger vi os med et væld af diagonale pasninger fra vores stoppere uden at den endelige aflevering lykkes. 
I det 37. minut efter at kampen ser en anelse mere lige ud, kommer FC Sydvest helt fri efter en fejl i opspillet og Ardit Muratti sætter den ind til 0-2. 
Få minutter efter scoringen kommer Ellegaard fri i feltet efter en kreativ hælaflevering af anfører, Sylvester Seeger men bliver nedlagt inden han når at afslutte. Fløjten lød dog ikke, til store frustrationer for spillere og fremmødte fans. 
I et tiltagende blæsevejr må vi gå til pause, velvidende om at vi skal ud og jagte scoringerne i anden halvleg. 
Ovenstående er præcist hvad vi gør og vi presser på og ligger et hårdt tryk igennem de første faser af anden halvleg. Som det desværre også var tilfældet i første halvleg, mangler vi det endelige slutprodukt der giver os de helt åbne chancer. Vi har et hav af hjørnespark, hvoraf et enkelt bliver reddet på stregen efter Warmbach kommer først på bagerste stolpe.  
85 minutter skulle der gå før vi konvertede overtaget og indskiftede Frederik Christensen kommer først til bolden på bagerste stolpe, efter Frederik Ellegaard har sat sig igennem i venstre side. 
De sidste minutter var meget intense, men det endelige resultat blev desværre 1-2 til Fc Sydvest.

Tusind tak for støtten til alle AB'ere der trodsede vejr mv. 

Vi gæster Ringkøbing i næste uge søndag d 15. marts kl 14.00.