Poul Hübertz til AB

Der er dags dato udsendt følgende pressemeddelelse.

 

Poul Hübertz vender hjem fra England til en plads i angrebskæden i den ambitiøse forstadsklub. Målet er at opfylde klubbens Vision 2010, der blandt andet indebærer oprykning til SAS Ligaen i 2010.

Den store targetmand, Poul Hübertz, skifter nu League One klubben Northampton ud med førstedivisionsklubben AB. Hübertz har skrevet kontrakt med de grønblusede akademikere fra Gladsaxe. Det er lidt af et scoop at lokke en angriber med Hübertz’ kvaliteter til Gladsaxe Idrætspark efter at have været topscorer med 13 mål og 11 assists i Northampton-trøjen sidste år. Men ikke desto mindre trækker 31-årige Hübertz den grønne bluse over hovedet, når AB løber på banen til første kamp i den nye sæson. Målet er at placere sig i top fem. - Jeg glæder mig meget til at tørne ud for min nye klub. Og ikke mindst at være med til at realisere Vision 2010. Jeg vil gerne slutte min fodbold-karriere med igen at spille i SAS Ligaen, siger AB’s nye målsluger, der tidligere har spillet i Herfølge og AaB i Superligaen, førend han flyttede til England og havde succes som målscorer for såvel Millwall og Northampton i den tredjebedste række.

Cheftræner Flemming Christensen glæder sig ligeledes over, at Poul Hübertz har valgt at fortsætte sin flotte karriere for AB.

- Poul er en uortodoks angribertype med en meget veludviklet målnæse. Hans intuitive fornemmelse for, hvor bolden kommer, gør ham særdeles effektiv helt oppe foran. På mange måder minder han i stil om Peter Lassen, der jo også lavede et hav af mål for AB. Poul Hübertz har stået oppe i toppen på min blok over ønskespillere til den kommende sæson. Han kommer til at gøre os farligere, end vi har været længe, vurderer AB’s cheftræner.

Poul Hübertz spillede for AaB, sidst han huserede på danske stadions.  Det blev til 38 kampe og 8 mål for nordjyderne.