Færøsk landsholdspiller til AB

28-årige Christian Høgni Jacobsen skifter til AB. Den stærke angriber glæder sig til et nyt eventyr i Danmark.

 

Efter sommerferien har cheftræner Flemming Christensen endnu en angriber i sin trup at vælge mellem. Færøske Christian Høgni Jacobsen (billedet) fortsætter nemlig sin karriere i AB – en udfordring han glæder sig meget til.

 

Vil spille SAS Liga

- Jeg glæder mig rigtig meget til at starte i AB. Jeg har fået et godt indtryk af klubben og dens ambitioner. De passer fint til mine egne, det ville være fantastisk at være med til at spille AB tilbage i SAS Ligaen, fortæller den seneste nye spiller til AB´s trup.

 

Næste skridt

Administrerende direktør Ronny Saul er særdeles tilfreds med det er lykkes at hente den færøske landsholdsangriber til klubben. – De 2 seneste spillere vi har været heldige og dygtige at få til klubben, synes jeg bevidner at vi har taget det næste skridt. Vi opfyldte delmålsætningen i Vision 2010 om en 8.-plads i sæsonen, endda blev vi 2 pladser bedre så jeg synes godt man kan sige vi nu har taget det næste skridt i vores målsætning om at spille SAS Liga i 2010, siger Ronny Saul om udviklingen i forretningen.

 

Christian Høgni afslutter forårssæsonen i den færøske liga, og kommer derefter til Danmark, så han er klar til første træning tirsdag den 15. juli.     

 

I 2008 har Høgni scoret 7 mål i 10 i kampe for sin færøske klub HB Torshavn. Det foregående år nåede angriberen op på 10 mål i alt, da han nåede at spille for både HB Torshavn og NSI Runavik.