Sejr på hjemmebane med 2-1 over Slagelse

Akademisk Boldklub Gladsaxe spillede i dag den 2. kamp i sæson 2020/2021. I dag var Slagelse på besøg, og de fik ingen point med hjem.

AB's målscorere var:
Sylvester Seeger-Hansen (straffe)
Jonathan Dahl Bagger

Dagens kamp gav debut i AB-trøjen til Emmanuel Bio, som er kommet til truppen på en lejeaftale med Fremad Amager. Bio startede på bænken og kunne derfra se trænerteamets 11 foretrukne i startopstillingen:

 • Jonathan Fischer
  Adnan Curovic
  Christian Enemark
  Lucas Koch
  Tobias Noer
  Rasmus Grosen
  Simon Holden
  Albert Nørager
  Sylvester Seeger-Hansen
  Frederik Ellegaard
  Momo Fanye Toure

Ud- og indskiftninger i løbet af kampen:

56. min.
Ud: Momo Fanye Toure
Ud: Rasmus Grosen
Ind: Philip Oslev
Ind: Emil Mygind Jensen

67. min.
Ud: Sylvester Seeger-Hansen
Ud: Lucas Koch
Ind: Emmanuel Bio
Ind: Jonathan Dahl Bagger

71. min.
Ud: Tobias Noer
Ind: Karim El Haddouchi

Efter kampen sagde cheftræner Patrick Birch Braune: "Det er lækkert at vinde og så på Gladsaxe Stadion. Vi spiller noget af det bedste fodbold, jeg har set længe i 1. halvleg. Der er vel ikke nogen, der kan være uenig i, at vi kunne have været foran med 2-3 mål mere.
Det skal vi være skarpere på. I 2. halvleg begynder det at blive spændende. De får et mål, og vi begynder at blive trætte. Vi har nogle spillere, som er kommet tilbage efter skader, og som vi godt vidste ikke kunne holde hele kampen, og der mister vi momentum.
Vi burde have været mere foran. Det tager vi med på træningsbanen, og på sigt tror jeg ikke, det kan lade sig gøre, at vi bliver ved med at brænde så store chancer. Vi skal fortsat bygge på, og der er stadig spillere på vej tilbage efter skader".

Læs her, hvordan Gladsaxe Bladets udsendte så kampen: https://www.gladsaxebladet.dk/2020/09/sejr-uden-skarphed/