Optakt: Skovshoved - Akademisk Boldklub Gladsaxe

NY SVÆR KAMP VENTER 

Efter det lidt skuffende pointtab i søndags, venter en svær kamp ude mod Skovshoved.

Selvom Skovshoved frister en tilværelse som næstsidst, med 18 points, er det en svær modstander, som har haft et godt forår.

Deres seneste fire kampe har resulteret i, et nederlag til Avarta, og tre uafgjorte, mod stærke hold som Middelfart, Brønshøj og  Vanløse.

I den seneste kamp mod Vanløse førte Skovshoved endda med 2-0 til 10 minutter før tid. Det er værd at bemærke et den tidligere AB U17 og U19 anfører Silas Trier Madsen har scoret i de seneste to kampe, ligesom en anden tidligere AB’er Simon Bræmer.

Cheftræner Michael Madsen har fuldt Skovshoved tæt :

Jeg syntes Skovshoved har et rigtigt godt hold, som er alt for gode til at lægge næstsidst. Jeg glæder mig til at møde dem, men ved vi skal stå tidligt op hvis vi skal snuppe alle  tre points.

Resultaterne i sidste spillerunde betød at AB allerede nu er næsten sikre på at komme i slutspillet, men hvis de skal bevarer en mikroskopisk chance for at spille med i toppen, skal der hentes maksimum points i de sidste to kampe.

Bortset fra Adnan Curovic som stadig har karentæne er alle mand fit for fight. Hos Skovshoved er der mulighed for at se den tidligere superligaspiller Simon Bræmer som er deres topscorer med 7 mål, samt den tidligere AB’er Silas Trier Madsen som har scoret 3 mål.

Sidst vi mødte Skovshoved blev det til en sikker AB sejr på hele 6-0, men det skal man nok ikke lægge noget i. Kampen stod 1-0 til langt ind i anden halvleg, hvor Skovshoved pludselig gik helt i opløsning, det skal vi nok ikke regne med sker  i morgen.

Kampen som dømmes af Mostafa Seyfi fløjtes op i morgen kl. 14.00 i Skovshoved Idrætspark.