Optakt U17 og U19 mod HIK

Weekenden byder på gode opgør, hvor U17 og U19 skal i kamp mod HIK.

HIK har haft en god opstart i turneringen, hvor U19 holdet er ubesejret efter 2 spillerunder. U17 holdet har 1 sejr og 1 nederlag. HIK har kun spillet 2 kampe, da de har været oversidder i en runde. AB kommer på en prøve i weekenden, hvor niveauet virkelig bliver prøvet af.


Spillertrupperne har brugt ugens forløb på taktiske tiltag, samt forbedring af spillet og kemien i truppen. Det bliver der arbejdet med dag for dag, så spillerne kan realisere det på banen, når de går i kamp. Det bliver en svær weekend, når AB skal op imod en svær modstander som spiller godt fodbold. Det kræver 100%, når spillerne går på banen. Vi håber på 3 point på kontoen for U17 og U19.

 

Cheftrænerne giver disse ord med på vejen:

 

Cheftræner U17, Simon Andresen:

Vi har HIK på udebane. HIK er et hold, som vi altid har tætte kampe imod, og hvor intensiteten er i top. Det er en kamp der kan gå begge veje, så vi skal sørge for at gå ud til kampen, som det hold der vil det mest. HIK har kun spillet 2 kampe, og det kommer fra et nederlag mod Kolding, så de tager helt klart også noget revanche tørst med ind i opgøret. Men det er uden tvivl en kamp, som vi ser frem til. Vi glæder os til at få afprøvet niveauet mod en jævnbyrdig modstander, og forhåbentligt ride videre på bølgen med 3 point denne weekend også.

 

Cheftræner U19, Mark Jensen:

Jeg synes vi går en god periode i møde, hvor holdet virker meget struktureret og sammenspillet. Derudover synes jeg, at vi har haft en god fremgang, hvor vi har de rigtige idéer, og tager mange af de rigtige beslutninger. Vi mangler bare at få fart og flow med også. Mod Næstved var vores høje presspil ikke godt nok, vi forsøgte nogle ting, som ikke rigtig spillede. Vi vil forsøge at udnytte middelstruktur og forsøge at styre, hvordan HIK spiller på banen. Det er ikke nogen hemmelighed, at HIK har en meget god 02’er årgang, som har nogle rigtig gode boldspillere, der er blevet krydret med noget fysik. HIK er et hold som spiller meget godt fodbold, men det er også muligt at spille fodbold med dem, og det vil vi helt klart gå ud at forsøge lørdag.

 

U17 spiller kl. 12.00 og U19 lørdag spiller kl. 14.30 på HIK's bane på Bregnegårdsvej i Hellerup.