Første hjemmekamp på søndag kl. 13

Søndag den 6/9-2020 kl. 13.00 spiller Akademisk Boldklub Gladsaxe den første hjemmekamp i sæsonen på Gladsaxe Stadion. Modstanderen er Slagelse, som i deres første kamp fik 3 point ved at slå KFUM Roskilde 2-0. Slagelse vandt også pokalkampen med cifrene 2-1 efter forlænget spilletid mod Dalum.

AB tabte jo den første kamp mod Hillerød, men vandt til gengæld mod Ishøj IF i Sydbank Pokalen i tirsdags. Der har været god træning hele ugen, og cheftræner Patrick Birch Braune udtaler inden søndagens kamp: ”Det er åbningskampen på Gladsaxe Stadion i denne sæson, og vi glæder og rigtig meget. Banen ser rigtig flot ud. Der er lidt nerver på og sommerfugle i maven på den gode måde efter en sæsonpremiere, som ikke gik efter planen. Vi spiller en rigtig flot midt-uge-kamp mod et stærkt Ishøj mandskab. Vi stillede med et meget ungt hold, men de klarede det rigtig flot.

Vi begynder at kunne se, at nogle af de bærende kræfter er på vej tilbage efter skader. Det håber vi på, kan give os nogle ekstra procenter, og de unge spillere får nogle rutinerede kræfter at læne sig lidt op ad. Vi skal ud og dominere mod Slagelse – og vi skal have 3 point”, slutter cheftræneren.

 Trænerteamet har udtaget følgende bruttotrup:

 • Oliver Børner
  Jonathan Fischer
  Adnan Curovic
  Christian Enemark
  Lucas Koch
  Tobias Noer
  Emil Mygind
  Rasmus Grosen
  Jonathan Dahl Bagger
  Simon Holden
  Albert Nørager
  Marcus Hørbye
  Philip Oslev
  Sylvester Seeger-Hansen
  Momo Fanye Toure
  Frederik Ellegaard
  Karim EL-Haddouchi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God kamp - vi ses!