1-1 i sæsonens sidste kamp

AB spillede i dag 1-1 mod HIK i den sidste kamp i denne sæson. Ingen af holdene havde noget at spille for samtidig med at vejret artede sig, så man skulle tro, vi var sidst i oktober med blæst og meget regn.

Kampen blev derfor ikke den store oplevelse, men bød dog alligevel på to særlige højdepunkter set med AB-øjne. Begge højdepunkter skete udenfor banen, og det første var da det kort før kampen blev sat i gang, blev offentliggjort, at AB Forever har kåret Sylvester Seeger-Hansen som årets spiller. Sylle fik blomster og store klapsalver. Det andet store højdepunkt indtraf i pausen, da formanden for AB Forever, Kasper Viktor Petersen overrakte en check til ABs bestyrelsesformand, Torben Oldenborg. AB Forever har gennem corona-pausen lavet flere auktioner på særlige AB relateret ting. Det betød, at checken nåede op på 40.000 kr. Imponerende og loyalt arbejde som fanklubben har udført!

På banen havde AB svært ved at få spillet i gang og spillede til tider langsomt op af banen. På et opspil mistede AB bolden og en HIK spiller kunne løbe den mod mål og sætte den ind til 1-0 efter 20. min. Resultatet holdt til pausen. I 2. halvleg kom AB bedre med i spillet, og fik spillet bolden hurtigere frem fra egne rækker.

AB foretog fire udskiftninger i dagens kamp. De to første udskiftninger skete i pausen, hvor Lucas Koch afløste Seejou King og Frederik Christensen afløste Nichlas Rohde. Med et kvarter tilbage afløste Tobias Noer Jonathan Dahl Bagger, og i 84. min. erstattede Markus Hørbye Karim El Haddochi.

Markus Hørbye blev lagt helt frem på toppen, i et forsøg på at fremtvinge en scoring. Den scoring kom i det 92. min., hvor en HIK forsvarer har hånd på bolden i feltet. Dommeren dømmer korrekt straffe, som Sylle sætter sikkert ind bag målmanden til 1-1. Det blev også kampens resultat.

De 6 kampe i det reducerede oprykningsspil gav et nederlag til oprykkerne fra Helsingør, 3 uafgjorte kampe og 2 sejre, så en placering som nr. 7, må siges at være godkendt. Spillerne går nu på 3 ugers sommerferie, og møder ind igen til opstart på en ny sæson den 27. juli. Næste sæson har senere start end normalt, og det forventes at blive i slutningen af august.