Sidste kamp i sæsonen

Så er det sidste kamp for AB i 2. divisions oprykningsspil, for i morgen lørdag kl. 14 møder AB naboklubben HIK på Gladsaxe Stadion. Det er derfor også sidste chance for at sige tak for sæsonen, som på mange måder har været anderledes. 

Cheftræner Patrick Birch Braune giver disse ord med på vejen: “Det er en fin modstander, som vi skal møde. Der er en del tidligere AB-spillere på HIKs hold. De spiller en god gang fodbold, og er kommet godt ud efter pausen. De tabte ligesom os i sidste kamp mod en af de to oprykningskandidater, som begge havde meget at spille for.

Vi skal prøve at få en god kamp, hvor vi får mere nerve ind i kampen. Vi går selvfølgelig efter en sejr, så vi kan slutte godt af efter en meget mærkelig sæson. Ingen af holdene har andet end æren og en placering at spille for. Vi vil slutte af på den bedst mulige måde, og jeg håber på, at vi kan vise den bedste udgave af os selv, slutter Patrick.

Det er givet, at Simon Holden har karantæne, og at Yonas Nielsen er skadet. Startopstillingen kommer en time før dommeren fløjter op til sæsonens sidste kamp.

 

Vi ses til kamp i morgen!