Vigtig kontraktforlængelse

Akademisk Boldklub Gladsaxe har forlænget kontrakten med Sylvester Seeger-Hansen, også kaldet ”Sylle”. Det er den anden kontraktforlængelse siden Sylle i 2016 blev hentet til AB fra HB Køge. Sylle er en teknisk dygtig spiller, som spiller centralt på midtbanen. Han er god i presspillet og til at fordele boldene rundt på banen. Han har en fin evne til at løbe i dybden, og tager gerne en lang spurt. Han er en fair spiller, og går ydmygt til opgaven på banen.

I denne sæson har Sylle været både målskabende og målscorer. Han har også været en sikker straffesparksskytte og er lige nu ABs topscorer med 10 mål i denne sæson.

Cheftræner Patrick Birch Braune udtaler: “Sylle er fortsat med os, og det er vi super glade for. Han har været en rigtig vigtig del af denne sæson, og har i flere kampe været helt outstanding. Med 10 mål og næsten samme antal assists, taler det for sig selv. Som spiltype går han af og til under radaren, men han har bare rigtig tit en fod med i de ting, der sker. Sylle får måske ikke altid den kredit, han har fortjent for sit spil, men han er meget værdifuld for os”, slutter Patrick.

Vi glæder os til at følge dig, Sylle.

 

Foto: Dennis Børner