Select Sport

SELECT Sport A/S producerer håndsyede bolde til holdsport. I idrætsklubber og blandt mange tophold er vi kendt som branchens førende kvalitetsmærke.

SELECT blev grundlagt i 1947 af Eigil Nielsen, tidligere stjernemålmand for det danske fodboldlandshold. Under hans ledelse var SELECT banebrydende inden for mange af boldindustriens nyskabelser, herunder den første snøreløse fodbold og 32-feltersbolden. SELECT sælger flere end 1,9 millioner bolde om året foruden et stort udvalg af andre sportsartikler - i omkring 50 lande rundt om i verden.

SELECT specialiserer sig i fodbolde og håndbolde. Boldene fremstilles med stor omhu, så de opfylder klubbernes forskellige behov og ønsker - bolde enten til kamp eller træning og til alle slags vejr- og baneforhold.

SELECT's hovedkontor er i Glostrup ved København. Vore bolde fremstilles i Pakistan af Anwar Khawaja Industries (AKI). Vi har aldrig brugt børnearbejde i produktionen af vore bolde. SELECT's syere og deres familier får gratis lægehjælp og medicin gennem vort SAHEP program, ligesom SAHEP sørger for undervisning og skolegang for alle syernes børn.

  • Adresse:Fabriksparken 46
  • Postnr / by:2600 Glostrup
  • Telefon:20 29 05 32
  • Url:www.select.dk