Segafredo Zanetti

Det bedste fra Italien og Brasilien
Espresso er ganske enkelt den italienske betegnelse for kaffe. Italienerne har altid taget kaffebrygning seriøst. Det nærmer sig kærlighed, og selvom det reelt handler om en hurtig kop kaffe, så skal den laves med omhu, med respekt for de udvalgte kaffebønner og med respekt for den, der skal nyde den friskbryggede kaffe. 

Vi kan levere alt i kaffeløsninger uanset størrelse på firma eller kontor. Husk alle gode møder starter med en god kop kaffe.

Bæredygtighed
Segafredo Zanetti´s virksomhedspolitik er langsigtet bæredygtighed. Derfor har man valgt selv at tage ansvaret for at dyrke plantagerne, ansat lokal arbejdskraft, investeret i vandingsanlæg og boliger til medarbejderne, så de kan få en fremtidssikker, planlagt privatøkonomi.

Segafredo Zanetti´s bæredygtighedspolitik er således at sikre ordentlige forhold for medarbejderne, dyrkningsarealerne og lokalsamfundet. Tilrettelagt så den gode udvikling fortsætter for de næste generationer i de lokalsamfund, der er bygget op omkring plantagerne. Det sker gennem moderne virksomhedsledelse, fremragende produkter og en stadig ekspansion på verdensmarkedet.
Det synes vi sikrer den mest fair fremtid.

  • Adresse:Cort Adelers Gade 1 st.th
  • Postnr / by:1053 København K
  • Telefon:33 91 15 15
  • Url:www.segafredo.dk