GXP PharmAid

GXP PharmAid blev stiftet i marts 2003. Virksomheden har siden fået flere medarbejdere, og har udviklet sig til at blive et af de førende eksperter inden for GMP-området. Vi hjælper virksomheder med at efterleve de danske, europæiske og amerikanske GMP krav. Vi har hjulpet nystartede farmaceutiske virksomheder til at opbygge et kvalitetssystem og opnå en §39-tilladelse fra Sundhedsstyrelsen. Endvidere hjælper vi de virksomheder, som har en §39-tilladelse med fortsat at efterleve GMP kravene.

Vores medarbejdere har adskillige års erfaring fra den farmaceutiske industri. Vores medarbejdere har tidligere været ansat i forskellige funktioner i den farmaceutiske industri, hvor de har beskæftiget sig med udvikling, produktion, kvalitetskontrol og/eller kvalitetssikring. Desuden har vi medarbejdere med erfaring fra ansættelse i Sundhedsstyrelsens inspektionsafdeling og fra andre konsulentfirmaer.

GXP PharmAid hjælper med at løse forskellige kvalitetsmæssige opgaver i både den farmaceutiske industri og medical device området, hvor relevante GMP krav stilles.

Den komplette GMP-ressource
Vi udfører både fulde projekter, med analyse og implementering af indsatsområder, og løser også mindre afgrænsede kvalitetsopgaver. Vi gennemfører audits for virksomheder og myndigheder efter behov. Vi kan derfor være en god hjælp, når I skal opnå myndighedsgodkendelser. Vores konsulenter er registreret hos Sundhedsstyrelsen som Sagkyndig Person (QP). Vores erfaring gør, at vi hurtigt kan sætte os ind i nye systemer og levere den hjælp, der er behov for. Vi bruger væsentligt mindre tid til at definere og implementere et kvalitetsstyringssystem.

  • Adresse:Kobbelvænget 74
  • Postnr / by:2700 Brønshøj
  • Telefon:30 91 63 35
  • Url:www.cgxp.eu