Brdr. Friis Møbler

Med forhandling af nogle af de mest velrenommerede danske og internationale brands indenfor møbler, tekstiler og belysning, samt eget snedkerværksted, hvor vi ”skræddersyer” unikke møbler efter mål, har vi mulighed for at imødekomme stort set alle ønsker. Udgangspunktet er den enkelte kundes behov og smag for enten klassiske, moderne eller anderledes møbler.

Med en individuelt tilpasset løsning som mål, tilbyder vi en konstruktiv dialog med professionelle indretningsarkitekter og salgsmedarbejdere for at opnå det ønskede resultat: Et harmonisk og helstøbt hjem, eller et offentligt miljø, hvor indretningen indfrier såvel funktionelle som æstetiske behov. Vi tilbyder kreative idéoplæg, kommer med inspiration til farve- og materialevalg, hjælper med at skabe overblik over nye produkter og trends, og giver gode råd om, hvordan man opnår et smukt samspil mellem arkitektur og indretning.

Som repræsentanter for en dynamisk branche, hvor der konstant præsenteres nye spændende designs, ser vi det som en udfordring at skabe en spændende og inspirerende udstilling, som afspejler vores egen entusiasme og glæde ved moderne formgivning og indretning.

Vi ser frem til at byde Jer velkommen i en af vore forretninger.

Med venlig hilsen,

Gert Friis

  • Adresse:Gladsaxevej 311
  • Postnr / by:2860 Søborg
  • Telefon:39 69 90 90
  • Url:www.brdr-friis.dk