Webex

Der er mange faktorer der gør sig gældende, hvis man vil sikre sig en kompetent marketings-kampagne og opnå større synlighed på nettet og på dit marked.

Det er vores fornemmeste opgave at rådgive jer så i kan få planlagt en målrettet marketingsstrategi, således at I bedst muligt kan gøre brug af alle de muligheder for online opmærksomhed! Vi tilbyder udover rådgivning, hjælp til opsætning af jeres online markedsførings-kampagne - vi er erfarne, konkrete og ærlige i hele processen , så du ikke er i tvivl om hvad du bruger tid og penge på!

Søgemaskinerne skal arbejder for Jer
Opsætning af tekster og koder er yderst afgørende, derfor bliver de gemmengået og redigeret nøje. Derefter udvælger vi, i dialog med jer, de mest relevante søgeord og fraser, med øje for hvordan din målgruppe rammes bedst.

Søgeord og fraser
 tilpasses og finjusteres nogle gange til vi finder den mest effektfulde kombination -således at i får størst  mulig online succes og dermed nye kunder!

Vi gennemgår Jeres nuværende website
Vi kommer med forslag til hvordan ordlyd og tekstforfatning af din webløsning kunne optimeres således, at de bagvedliggende koder bliver søgemaskinevenlige og medfører dermed at søgemaskinerne, der læser disse, er  villige til at rangere webløsningen højere i deres placering.

Det er en konstant proces hvis man vil holde fast i de gode placeringer, derfor er det nødvendigt med en løbende vedligeholdelse og optimering af websitet/-shoppen.

De sociale medier, som Facebook, Google+, LinkedIn og Twitter, har åbnet nye muligheder for, at nå ud til nye og eksisterende kunder, hurtigt, effektivt og billigt og derved give din virksomhed større opmærksomhed.

Det er målrettet markedsføring som giver udbredelse af dit budskab på kort tid og du kan have en professionel dialog med dit nætværk, hvis du ønsker det!

Vi hjælper dig med at gøre din kampagne køreklar og rådgiver dig udfra DIT behov!

Du er altid sikret en professionel projektering hos os -ligegyldigt om du er en stor eller lille kunde!

 

  • Adresse:Øverødvej 5
  • Postnr / by:2840 Holte
  • Telefon:70 270 470
  • Url:www.webex.dk