Vinoteket

VINOteket ApS i Gentofte er en unik og uafhængig specialhandel.
 
Forretningen såvel som www.vinoteket.dk rummer et meget stort udvalg af vin, såvel som spiritus. Derudover finder du et fint udvalg af gastronomiske specialiteter og Peter Beier Chokolade, som altsammen er velegnet til gavekurve.
 
Den hyggelige forretning med flasker fra gulv til loft indbyder til fordybelse, udvalget af vin er stort og der ydes sikker rådgivning fra de erfarne medarbejdere. www.vinoteket.dk er en effektiv hjemmeside, som opdateres hver time, udsolgte varer fjernes automatisk fra shoppen.
 
VINOteket er en over 30 år gammel vinforretning, der hviler på en solid økonomi og som gennem årene har investeret i moderne teknik, så vi også kan betjene kunderne effektivt både pr. telefon og mail.
 
Hos dem finder du:
 
DagligVINOteket - hvor du vælger mellem flere end 15 forskellige hvid-, rosé- og rødvine. Bland selv 6 flasker for kr. 360,-
Du finder tillige adskillige vine i niveauet 3 fl. for 100,00 - 6 fl. for 240,00 + Bag-in-Box.
 
Stort udvalg af gavekurve og æsker, temaer med franske og italienske specialiteter til priser fra kr. 250,-

Ring eller mail blot efter et tilbud.
 
De samarbejder med den seriøse del af den danske vinimportbranche
Derfor er hylderne fyldt med anmelderroste vine, dybden i VINOteket's vinsortiment findes i prisniveauet kr. 60,00 - 500,00.
 
Egen import fra centrale europæiske distrikter - uden fordyrende mellemled
Domaine Preignes les Vieux, Vin de Pays d'Oc - Weingut Löwensteinhof, Mosel - Barone Ricasoli (Castello di Brolio), Toscana - Cantine Salvalai, Veneto - Pellegrino, Sicilien m.fl.
 
Klassiske Bordeaux-vine leveres direkte fra lager eller deres Négociant i Bordeaux
Bordeaux' vinmarked er helt unikt, derfor samarbejder de med veletablerede Négociant'er. Hvis du ikke finder det du søger, så leder de efter det - og finder det for det meste.
Hvis du har interesse i at købe Bordeaux vine eller andre eftertragtede kultvine i første fase, til langvarig lagring i den egen kælder, så meld dig deres vores nyhedsmail og sæt hak i "Primeur vine".
 
Send dem en mail eller ring, hvis det haster
- Lars Byager
- Anders H. Nielsen
- Thomas K. Veirø

  • Adresse:Gentoftegade 54
  • Postnr / by:2820 Gentofte
  • Telefon:39 65 00 15
  • Url:www.vinoteket.dk