Nivå Golf Center

Nivå Golf Center har de seneste år været særdeles aktiv i forbedringer og udvikling af banerne – og det fortsætter. Banen har som det sidste nu udvidet med nye hvide teesteder og har været vært for Ecco Tour, en joint event med den svenske Nordea Tour og havde derfor deltagelse af spillere ikke bare fra Danmark, men også fra Sverige, Norge og Finland.  Ecco Touren i Nivå Golf var en del af Nordic League, hvor vi så en lang række af nordens bedste spillere dyste og banen fik stor rost, især for sin gode stand og greens. Nivå Golf er i dag et af Nordsjællands største golfanlæg og består i dag af:

Løvbjerggård
18 hullers sløjfen har undergået en stor forvandling, og kan med rette få kælenavnet den Grimme Ælling. Hvis det er mere end 4 år siden at man har spillet, er den næsten uigenkendelig. Design er strammet op og finish er løftet flere niveauer, med hurtige små drilske greens, smalle fairways og nye søer, samt ændret beplantning og nye bunkers. Den er ikke Danmarks længste, men man skal kende sine længder og holde bolden i spil

Toftegård
9 hullers Intermediate, er for nogle de gamle for-ni. Banen har fået flere nye teesteder og lækre greens som er i spil hele året. En bane som er unik for begyndere og en god træningsrunde når der ikke er tid til 18 huller.

Pitch& Putt og Par 3 banen er blandt de flotteste i Danmark. Opgraderet til international stand og blev i 2009, testet af eliten fra hele Europa ved Danish Open i Pitch & Putt. Fik stor ros for sværhedsgrad, gode greens, og et banelayout der er langt over gennemsnittet. Pitch & Putt er spillet hvor længde og præcision er alfa og omega

Driving Range
Vi har et af landets største Driving Range anlæg med over 100 udslagssteder, hvor 20 er under tag, træningsområde med bla. stort græstee, 2 indspilsgreens, 3 bunkers samt stor puttinggreen.

Muligheden for at kombinere golf og firmaaktiviteter er til stede hos os, da vi med vores mødefaciliteter med plads op til 60 personer, kombineret med golfspil for øvede og nybegynder.

Endvidere tilbyder vi en dejlig restaurant der dagligt betjener mange besøgende. Restauranten har plads til 80 personer indenfor og 120 personer udenfor. Restauranten afholder mange arrangementer, både private og firmaer.

  • Adresse:Løvbjerggårdvej 1
  • Postnr / by:2980 Kokkedal
  • Telefon:60 43 43 01
  • Url:www.nivaagolf.dk