Dybendal Flytteforretning

Dybendal Flytteforretning er et firma med mange års erfaring i flyttebranchen. Vi ønsker at give vores kunder den bedste service, og mener ikke, at en flytning bare er en flytning. Ofte går der flere år eller et helt liv, før der skal flyttes til en ny adresse, derfor skal der naturligvis passes godt på tingene.

Dybendal Flytteforretning har siden 2005 beskæftiget sig med erhvervsflytning, for både private og offentlige virksomheder. Blandt de opgaver vi løser er interne og eksterne flytteopgaver, domicilskift, IT håndtering, ned- og udpakning, montage, bortkørsel af affald, m.m. Desuden har vi store moderne lagerhoteller, der alle har tyverialarmer og overvågning for at yde vores kunder den bedst mulige tryghed.

Vælger jeres virksomhed at benytte Dybendal Flytteforretning, får i både en sikker og effektiv flytning, god service og kommunikation. Hos Dybendal Flytteforretning ønsker vi at gøre jeres flytning til den perfekte oplevelse.

Ved at benytte Dybendal Flytteforretning får du en fleksibel samarbejdspartner, der professionelt klarer samtlige opgaver i forbindelse med flytning og opbevaring. Du får altid tilknyttet faste fagfolk og en uddannet flyttekonsulent, så samme person besigtiger opgaven, udarbejder tilbud, planlægger og koordinerer flytningen.

Dybendal Flytteforretning er med hele vejen.