Ducator - Mobilambulancen

Ducator blev født midt i en intimkoncert på Elværket 3300 i Frederiksværk. De fire grundlæggere – Søren Olsen, Alex Nyborg Madsen, Ken Olsen og Kim Hasselmose - var tilstede og snakken faldt på Alex’s smadrede smartphone. Søren, der har erfaring med at reparere smartphones, tilbød sin hjælp og hurtigt opstod ideen om et samarbejde.

Sørens far, Ken har i mange år drevet byggevirksomhed og han kunne se et servicepotentiale i byggebranchen, hvor man er afhængig af smartphones, men hvor de også tit får en ublid medfart.

Så Ken tilbød at gå ind I virksomheden sammen med sin forretningspartner Kim. Ducator blev skudt igang omkring et spisebord I Frederiksværk d. 12 Maj og den 1. Oktober 2016 åbnede Ducator sin første fysiske butik på Knabrostræde I København K.

Ducator er, at man skal kunne få lavet sin telefon billigt og nemt, så alle har råd til at få lavet sin telefon.

Ducator går højt op i at have den bedste kvalitet i reservedele, så kunderne ikke skal have repareret deres telefon flere gange.

Ducator tilbyder også, at du kan få lavet din telefon på din hjemadresse eller din arbejdsplads. Men du kan også komme forbi vores butik.

Mobilambulancen blev skabt hjemme i kælderen hos Alex Nyborg Madsen. Efter et radioindslag med Michal Poulsen fra Volbeat, sad Ken og Alex og snakkede om hvad konceptet skulle hedde, hvis man kørte ud og reparerede mobiler. Alex foreslog, at det skulle hedde Mobilambulancen fordi man kører ud og redder en mobil.

Mobilambulancen formål er, at vi tilbyder erhvervskunder, at reparere deres telefoner på stedet. På den måde slipper de ansatte for at bruge tid på at køre til os i arbejdstiden. Med Mobilambulancen kan dine ansatte bruge tiden på de vigtige opgaver som at holde tidsplanen på jeres projekter.

Du kan trygt lade Mobilambulancen reparere din telefon direkte på byggepladsen. Alle medarbejdere har gennemgået kurser i at færdes sikkert på byggepladser.

Skins: På Ducators hjemmeside kan du se, at vi har lavet en koncept der hedder skins. Idéen bag skins er, at man skal kunne slippe for at have et cover på sin mobil. Derfor tilbyder Ducator at lægge et skin, der forhindrer ridser, på din telefon eller computer. Skins forhindrer dog ikke buler, hvis du taber din telefon på jorden.

Skins bliver lavet i M3 folie og kan leveres i mange farver og looks inkl. det populære carbon look.

Vi har altid mobiler på lager i butikken og i Mobilambulancen. Så hvis din mobil er så skadet, at vi ikke kan reparere den på stedet, tager vi den med hjem på værkstedet. I stedet får kunden udleveret en lånemobil, som bliver sat op ligesom den gamle mobil.

Hvis du køber mobiler af Ducator, sætter vi dem op for dig præcis efter dit ønske.

Ducator opkøber også jeres gamle mobiler.

  • Adresse:Knabrostræde 14
  • Postnr / by:1210 København K
  • Telefon:71 99 51 38
  • Url:www.ducator.dk