Skive IK - AB
NordicBet Liga
05/09-2014 
kl. 19:00
Facebook rss feed

Forlænger med U19-talent

2012-03-21 Akademisk Boldklub har i dag forlænget kontrakten med den talentfulde U19 spiller Simon Okosun frem til sommeren 2014. Den 18-årige centrale midtbanespiller har i hele vinteropstartsfasen i år trænet med 1. holdet, og når holdet starter op igen efter sommerferien, vil Simon (billedet) være at finde permanent i akademikernes 1. holdstrup.

- Jeg er meget glad for aftalen, fortæller Simon Okosun. AB er en dejlig klub og jeg er sikker på, at jeg kan udvikle mig endnu mere. Selvfølgelig håber jeg på spilletid, men ved samtidig, at det kræver hårdt arbejde, men det er jeg også klar til, siger Simon Okosun, der til sommer afslutter sin uddannelse på CPH West i Ishøj.

I foråret vil Simon Okosun fortsat spille på U19 holdet, der i lørdags lagde ud med en imponerende 7-1 sejr mod Nordvest i forårspremieren i en kamp hvor Simon i øvrigt blev kåret til banens bedste spiller. Henover foråret vil Simon fortsat træne med 1. holdet, ligesom han fra tid til anden vil være med i kampene i Reserveligaen, inden han til sommer rykkes op i 1. holdstruppen.

ABs sportschef John Møller er meget tilfreds med forlængelsen af aftalen med Simon Okosun, der kom til AB fra Boldklubben Frem i 2009.

- Efter at vi så Simon spille i Frem, havde vi ham længe på vores ønskeliste, og vi var derfor glade, da det dengang lykkedes os at få ham til AB, fortæller John Møller. Simon har udviklet sig helt enormt på vores U17 og U19 hold de seneste år, hvor han via hårdt og målrettet arbejde hele tiden har formået at forbedre sig. Og der er ingen tvivl om, at han også fremadrettet, i vores gode træningsmiljø, vil kunne løfte sig yderligere, så han inden for den nærmeste fremtid vil kunne gøre sig gældende omkring 1. holdet, udtaler John Møller.

Den talentfulde spiller er endnu én af flere unge talentfulde AB spillere, som tager springet op fra U19 holdet til cheftræner Kasper Kurlands 1. holdstrup, og det er ifølge sportschefen et tydeligt bevis på, at det talentarbejde, der udføres i klubben virker efter hensigten.

- Det fortæller jo helt klart, at det arbejde vi laver i AB omkring de unge spillere fungerer. Og med den talentudvikling vi lægger for dagen, er der heller ingen tvivl om, at vi også fremadrettet vil se endnu flere af vores egne unge spillere på 1. holdet, slutter sportschefen.

Endnu ingen kommentarer til "Forlænger med U19-talent"
Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer.

  • Carlsberg
  • Eventcom
  • EasyFlow A/S
  • Betsafe Liga