Burde være blevet en sejr

På en svær kunstbane i Hvidovre spillede Akademisk Boldklub Gladsaxe lørdag opstartens anden træningskamp.

Det blev en kamp med masser af energi og godt spil fra gæsterne fra Gladsaxe.

Madsen havde valgt følgende start 11 til dagens kamp.

                                                     

                                           Tobias Brogaard

Philip Oslev        Philip Olsen             Adnan Curovic             Tobias Noer

                                                Matti Olsen

                  Lucas Petersen                           Sylvester Seeger

Nichlas Rohde                      Yonas Nielsen                       Rasmus Tangvig

 

Det blev et AB mandskab der kom bedst fra start. Allerede efter 10 blev Nichlas Rohde stukket i dybden i højre side, han lagde en god bold fladt ind til Yonas Nielsen, der afsluttede resolut. Hvidovre keeperen måtte ud i fuld længde for at redde forsøget.

Der skulle ikke gå mere end 5 minutter før det brændte på foran Hvidovremålet igen. Denne gang kom indlægget fra Tangvig i venstre hvor først Yonas fik afsluttet og ”Sylle”. Begge forsøg millimeter fra at gå i kassen.

Som halvlegen skred frem, kom Hvidovre mere frem på banen. I det 23. minut fik vores tidligere angriber Stefan Nygaard en god mulighed tæt under mål, men Tobias Brogaard stod fint placeret og klarede.

Bare få minutter senere fik Hvidovre deres største chance i første halvleg. Quincy Antipas fik med sin hurtighed driblet sig fri af det ellers meget sikre AB forsvar. Heldigvis blev vinklen spids og Tobias Brogaard fik placeret sig rigtig og reddede flot.

Lige inden pausefløjt fik ABérne udbytte at den gode halvleg. I et højt pres fik ”Sylle” opfanget bolden og spillet den bredt til Philip Oslev, der serverede den for Rohde, 0-1 til akademikerne.

I halvlegen kom Marcus Hørbye på banen i stedet for Philip Olsen. Må sige at Marcus gik ind og gav en super præstation hvor han vandt sine dueller.

Anden halvleg blev ikke lige så velspillet af nogen af holdene, som første blev. Det skyldtes nok en masse udskiftninger fra begge sider.

Daniel Wambach kom ind i stedet for Lucas Petersen, Simon Stage kom ind for Tangvig, Albert Nørager for Noer og Rohde gik erstattet af Frederik Ellegaard.

Det var et Hvidovre hold mere på bolden, men Ab forsvaret lukkede fint af og der blev spillet mere på omstillinger. Dem kom der også en håndfuld af hvor kampen burde være blevet lukket. Både Yonas og Stage var helt alene med målmanden og Matti et skud på overliggeren, men desværre fik vi ikke sejren med, for et giftigt frisparksindlæg blev sparket i kassen til resultatet 1-1.

Det var en kamp hvor vi på alle parametre matchede Hvidovre og i lange perioder var mere chanceskabende. Så bestemt en godkendt præstation af både de startende, men så sandelig også de indskiftede.