2-2 i første test

I lørdags tog vi hul på træningskampene, inden et spændende forår venter. En solrig kunststofbane i Snekkersten lagde græs til kampen mod FC Helsingør. 

Det var en kamp, hvor vi i fik matchet FC Helsingør rigtig fint både i spil, fysik og tempo. 

Der var to nye ansigter hos AB Gladsaxe, det var Tobias Brogaard i målet og Sebastian Elvang på midtbanen. 

Det var tydeligt at se, at det var første træningskamp, for der blev lagt forsigtigt ud, men som halvlegen skred frem, blev der gået mere til den i nærkampene.

Efter 20 minutter kom FC Helsingør foran 1-0 på mål af Lucas Haren på en ripost.

Det blev en første halvleg uden de store AB chancer, men der blev kæmpet godt.

Yonas Nielsen kom på banen, og skulle ikke bruge lang tid for at få balance i regnskabet. I det 4 minut af anden halvleg opfangede han bolden i venstre side. Med et hårdt fladt spark udplacerede han Helsingør keeperen til udligningen 1-1. 

I det 70. minut kom akademikerne lidt uheldigt bagud. Osama Akharraz sparkede på mål, desværre ramte den en AB fod og snød Brogaard i målet til 2-1

Blot to minutter senere blev Sebastian Elvang spillet i dybden, afslutningen blev reddet af keeperen, men Lucas Petersen fulgte op og udlignede til 2-2.

Spillet bølgede frem og tilbage, men der blev ikke scoret yderligere i kampen. Derfor blev kampens slutsresultat 2-2 imod Helsingør, hvor der blev vist massere gode takter.