Målfest i Slagelse

Søndag eftermiddag var akademikerne på besøg hos Slagelse B&I. Det blev en eftermiddag hvor AB fansene kom hele følelsesregisteret igennem.

Michael Madsen og resten af trænerteamet havde givet genvalg til samme 11, der startede i sidste uges 3-0 sejr over B93.

Det var et tændt AB mandskab, der startede kampen godt. Der blev kombineret godt med masser af fine detaljer. I det 12 minut Slagelse spillet tynde og bolden landede hos Matti Olsen, der afsluttede lige forbi venstre stolpe.

Der blev presset godt af akademikerne, men lidt ud af det blå blev det i det 17 minut 1-0 til Slagelse B&I. Et hjørnespark blev ikke clearet godt nok og returbolden blev spillet retur ind i feltet, og headet i mål uden chance for Mark Jensen.

Det stoppede ikke de grønne fra Gladsaxe, der pressede videre. Allerede minuttet efter havde Rasmus Tangvig en god afslutning, som målmanden måtte bruge det yderste af fingerspidserne for at redde.

I det 21 minut kom udligningen. Efter afslutninger af både Lucas Petersen, Nichlas Rohde og til sidst Rasmus Tangvig blev der udlignet.

Efter udligningen blev halvlegen mere lige, dog uden de store chancer til nogen af holdene.

Fra dommerens første fløjt af anden halvleg stod der AB på det hele. Allerede i første minut blafrede netmaskerne bag Slagelse keeperen. Et indlæg fra Lucas Petersen blev bokset ned til Nichlas Rohde, der resolut sparkede den i kassen til 1-2.

Der blev spillet flot af akademikerne. Den ene angreb efter det andet rullede afsted, med Sylvester Seeger Hansen som kreatøren.

På et perfekt hjørnespark fra Seeju King i det 51 minut, steg Philip Olsen til vejrs og headede knaldhårdt bolden i kassen til 1-3.

I det 60 kom kampens detalje. Lucas Petersen brød et Slagelse opspil og fandt Nichlas Rohde, der smart spillede Tangvig. Et par driblinger og en bande med Rohde. Derefter et hårdt spark i mål, uden chance for målmanden til 1-4. Et flot gennemspillet mål.

Det lignede en sikker AB sejr, men 5 minutters sløseri, bragte spænding tilbage i kampen. To hurtige Slagelse mål og pludselig stod det 3-4.

Holdet viste derefter at der ikke skulle blive mere tvivl om udfaldet. Endnu et perfekt hjørne fra Seeju King, denne gange til Yonas Nielsen, der scorede med hovedet.

Slutningen af kampen blev med akademikerne i kontrol. Kampens resultat blev 3-5.