AB videre i Pokalen

Onsdag aften var Akademisk Boldklub Gladsaxe på besøg i Valby, hvor modstanderen var Fremad Valby i Pokal turneringen.

Michael Madsen havde valgt at skifte ud i forhold til startopstillingen i søndags imod Avarta.

Kampen startede med et AB hold i kontrol, med masser af spil. Både Aslani og Anis viste prøver på deres tekniske niveau, med masser at lækre detaljer. Det var også Aslani der i det 21. minut fik kampens første store chance. Efter gennemspil i højre side afslutter han flot uden for målmandens rækkevidde, men desværre på overliggeren.

Minuttet efter bryder Anis et Fremad Valby opspil, spiller den videre til Aslani, der spiller den indenom backen til Tangvig der sparker den sikkert ind bag en chanceløs Fremad keeper til 0-1

Halvlegen går med meget spil midt på banen uden de store tilløb til chancer. I dommerens overtid fik Fremad Valby et hjørne. Den bliver sparket til det forreste område, hvor AB forsvaret ikke får fulgt med og det resulterer i mål. 1-1 ved pausen.

2. halvleg starter igen med AB i boldbesiddelse. Fremad får en god mulighed på en omstilling i det 5. minut, men heldigvis bliver afslutningen misbrugt.

I det 13. minut valgte AB at skifte 3 mand. Rasmus Nielsen, Marcus Hørbye, Anis Slimane gik ud. Ind kom Tobias Noer, Daniel Wambach og Philip Oslev.

Vi skulle frem til det 23. minut før nettede blafrede igen. Aslani spiller en god bold ud i højre side til Philip Oslev, der spiller den flot ind til en fri Rhode, der scorer sikkert til 1-2.

Bedst som han troede at AB holdet skulle køre sejren sikkert hjem slog Fremad Valby til efter en mistet AB bold på midten. Fremad angriberen fik en bold i dybden, tog et træk og bankede bolden ind bag en chanceløs Oliver Børner i AB målet.

I pausen inden den forlængede spilletid valgte Michael Madsen at bringe Sylvester Seger Hansen i spil. Han kom ind i stedet for Rohde. Allerede i det 3. minut var han på pletten. Rasmus Tangvig spiller bolden på tværs i feltet til ’Sylle’ der sparker den sikkert i nettet til 2-3.

Derfra gik det stærkt, allerede i det 6. minut finder Wambach en fri Tangvig, der dribler på tværs og sparker den i det korte hjørne til 2-4

Få minutter senere slitter ’Sylle’ Fremad Valby forsvaret med flotte driblinger, spiller til Daniel Elly, der runder sin direkte modstander og sparker den i det lange hjørne til 2-5.

Anden halvleg af den forlængede spilletid var ’gå’ fodbold. Tiden skulle for begge hold bare gå.

Eneste mand der ikke var færdig var Daniel Elly, der i slutminutterne igen viste sin målfarlighed. En aflevering fra ’Sylle’ bliver sparket helt op til hjørnet til slutresultatet 2-6.

 

                                                           

                                                  Oliver Børner

Marcus Hørbye   Adnan Curovic         Matti Olsen     Albert Nørager

                                                  Rasmus Nielsen

Armend Aslani    Anis Slimane             Daniel Elly       Rasmus Tangvig

                                                   Nichlas Rohde