Opbakning der er en topklub værdig

Akademisk Boldklub Gladsaxe var her til eftermiddag på besøg hos Odder. Holdet var uden Rasmus Nielsen, Philip Olsen, Daniel Wambach og Sebastian Lassen.  Tilbage var Stefan Nygaard og Lucas Petersen.

Spektrum Park var klædt i grønt og hvidt fra de mange tilrejsende AB fans, der fuldstændig styrede lægterne på stadion.

Kampen startede i et adstadigt tempo. ABérne på bolden og Odder langt tilbage på banen.

Der blev kombineret fint op ad banen, men den sidste aflevering manglede skarphed og så var der et par meget tvivlsomme offside kendelser fra dagens dommertrio.

Vi skulle helt frem til det 24. minut før den første rigtig store chance kom. Rasmus Tangvig afsluttede, men desværre på overliggeren.

I første halvlegs sidste minut misforstod Mark Jensen og Adnan Curovic hinanden. Det skabte en stor chance til Odder, men Tobias Noer kastede sig på tværs og headede bolden væk.

Ikke den bedste halvleg af akademikerne.

Efter pausen var det et forvandlet AB hold der kom på banen. Fra første fløjt stod der AB på det hele.

Spillet flød og chancerne kom som perler på en snor, men vi skulle frem til det 73. minut før målet kom. Sylvester Seger Hansen og Kristian Uth kombinerede flot for at finde Rasmus Tangvig, der afsluttede og via en Odder spiller, 0-1.

I det 69. kom Armend Aslani på banen i stedet for Martin Nielsen og 76. minut kom Niclas Rhode i stedet for Kristian Uth.

77. minut tacklede Stefan Nygaard sig igennem Odder forsvaret og spillede Rasmus Tangvig helt fri alene med målmanden. Tangvig burde have lukket og slukket kampen, men desværre blev den brændt.

I det 82. og 86. minut havde Rhode to forsøg der begge ramte stolpen og sprang i spil igen.

Når man ikke får lukket kampen sker det ofte som i det 89. minut hvor Odder fik tilkendt et tvivlsomt straffe.

I samme minut fik alle på stadion et smil på læben. En baneløber kun iklædt dino-hale tog turen over hele banen.

1-1  blev kampens resultat. Efter spil og chancer meget ufortjent.

At have så mange AB hjerter på stadion i det jyske viser hvilken passion og opbakning der er til spillerne og klubben. TUSIND TAK!!!